Szenzációs fogyasztószeres eredményeim?
Bocsi a címért, de gondoltam így sok olyan fogja olvasni, aki a szerektöl remel csodát. Nem akartam hinni régen azoknak, akik lehurrogták a fogyasztószereket, de mára rá kellett jönnöm, hogy csak annyiban segítik a fogyást, hogy az árukat nem tudtam ételre költeni. Próbáltam az étkezést helyettesítö shakeket, azoktól éhes voltam folyton és miután abbahagytam(mert nem élhetek azon évekig) ugyanúgy visszamásztak lassan a leadott kilók. A zsírégetö tabitól fájt a gyomrom és székrekedést kaptam. Utóbbi eredményeként a böröm csúnya lett az arcomon. A fogyasztóteátol hasmenésem lett, a végén kenhettem magam neogranormonnal. Ráadásul olyan szinten szárazzá vált a böröm, hogy hónapok óta nincs ami helyrehozná. A tv-ben reklámozott fogyasztókapszula, amit liternyi vízzel kell lenyelni... arról csak annyit,hogy ha a C vitamint nyelem le 2 nagy pohár vízzel, akkor is fogyok, mert enni mellette nem tudok. A has és a mell viszont szép fonnyadt lesz tápanyaghiány miatt.
Azt hiszem ennyi tapasztalatom van fogyasztószereket illetöen. Várom a további szenzációs eseteket egymás észheztérítéséhez! :)
ennyi :D nem tudom, ki hisz még mindig ezeknek a szereknek... mondjuk Te se időben jöttél rá, hogy mi az ábra, ha ennyi mindent végigpróbáltál, kidobtad rá a pénzt, hogy tönkretedd magad :(
Anyukámnak van "szenzációs" élménye: Slim töktudjahány csodaszer, fogyjon 20 kilót két nap alatt szintű reklámmal... mai napig nem értem, miért vette meg. elkezdte szedni, eltelik 1 hónap nem használ. ja, hogy van mellékelve egy diéta, azt tartani kéne. tartotta a diétát (viszonylag egészséges volt), 1 hónap alatt 5 kg. majd elfogyott a tabi, Anyu vissza a régi étrendre, és 1 hónap alatt +8 kg. utána fogta a tablettához kapott étrendet, és elkezdett újra aszerint étkezni, de gyógyszert már nem szedett. fél év alatt -20 kg :)
ezek a csodaszerek SEMMIT nem hatnak, vagy rosszabb esetben még ártanak is! volt gyógyszeres tárgyam az egyetemen, és láttam, hogy csinálnak placebo-t kukoricakeményítőből ugyanolyan formára, mint a fájdalomcsillapítók... ez se lehet más
Ha valami működik, akkor működik és kész.
Ha szedsz C-vitamint, nem leszel skorbutos. Ha beoltanak himlő ellen, nem leszel himlős, és így tovább.
Ha bármilyen csodasz@r használna, nem lennének kövérek... mégis egyre több van.. .ÉRDEKES :)
A fogyiszerek ugyanaz a kategória, mint a jósnők, asztrológusok, látók, távgyógyítók. Lehet csűrni-csavarni, hinni, meg koncentrálni, de a vége csak egy ködös körmönfont lóf@sz...
Én most is szedek, természetesen senkinek sem tanácsolom, ez az én döntésem és vállalom. 168 cm vagyok, 75 kg-ról lefogytam 1 hónap alatt 69 kg-ra úgy, közben egyáltalán nem voltam éhes, úgy kellett az ételt magamba erőltetni. Nagyon figyelek a folyadékbeviteljre, mindig meg van a 3 liter víz.
Nekem szerencsére bejött, nem humbukk terméket vettem.
Egyszer már szedtem, akkor 90 kg-ról indultam, és 77 kg-ra fogytam le. 2 év alatt felugrott 80-ra, most megint szedem, és így sikerült elérnem a mostani eredményem.
Mellette diétázom, a heti 6x40 perc edzés megvan, és ez a minimum, mert gyakran 1,5 órát edzek. Az életmódváltás következtében fogyok, de a tabletta, amit szedek nagyon sokat segít, mert nem vagyok éhes, és az aktivitásom meg háromszorozódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!