Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Szerintetek 1 hónap alatt így...

Izééékeh11 kérdése:

Szerintetek 1 hónap alatt így mennyit fogyhatok?

Figyelt kérdés

Hány kg-t fogyhatok úgy,ha 1 hónapig úgy eszek,hogy pl. hétfőn eggelire eszek egy fél szelet vajas keyeret tejjel,ebédre meg pl. egy salátát,vagy brmit,amiben nincsen hús,vacsorára meg mongyuk egyalmát.Aztán kedden egész nap csak vizet iszok,hogy kitisztuljon a gyamrom,aztán szerdán olyasmi mint hétfőn,és így tovább,hogy minden 2. naopn csak vizet iszok?

13L

2011. ápr. 24. 11:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

"háhh fura,nővérem meg pont csinálta azta 90 napos diétát és neki is volt olyan hogy vasárnap meg egész nap csak vizet ihatott .... szahl annyira nem baromság :P"

- De, a 90 napos diéta alapból baromásg. Szakértők már nem egyszer mutattak rá a káros hatásaira. Ráadásul a nővéred legalább néha fogyasztott fehérjét, Te nem, és erre mutatott rá a válaszoló.

Ja, és: :P

2011. ápr. 26. 18:12
 12/22 A kérdező kommentje:
15:40 és akkor mivan ha utállom a halat? :)
2011. ápr. 26. 20:01
 13/22 anonim ***** válasza:
15:40 es vagyok . Hát akkor fogyassz valami mást amit szeretsz,de diétás.A csirkét szereted? az is nagyon jó :)
2011. ápr. 27. 20:38
 14/22 A kérdező kommentje:
okéé értem :) köszii :D
2011. ápr. 27. 20:41
 15/22 anonim válasza:

Én csak azt nem értem, hogy 13 évesen az ember lánya miért akar fogyózni.

Fogadd el magad! Ha felesleget érzel magadon, mozogd le!

Miért nem főzöl te ha a szüleid nem teszik? Lehet, hogy az egész család egészséges lenne?

2011. máj. 1. 21:29
 16/22 A kérdező kommentje:
21:29 azért akarok fogyózni,mert mindenki azzal csesztet hogy kövér vagyok,és amúgy te gondolom tök pálca vagy meg jó az alakod,hát így könnyü mondani ilyen dagattaknak mint pl. én h fogaggyam el magam,ammeg a szüleim nem engedik h főzzek mert még mindig 5 évesnek hisznek és multkor anyám azért ordibált velem,mert tojást csináltam,és ő meg "félt" ,hogy felégetem a konyhát -.-"
2011. máj. 2. 13:54
 17/22 anonim ***** válasza:

Először is vegyél elő egy helyesírási szótárt és nézd meg,hogy milyen bődületes hibákat írtál.Azért 13 évesen már illik helyesen írni,alsó tagozatban már megtanították nem?

Másodszor: amit te itt leírtál,hogy mit ennél,az teljességgel rossz.Húst vagy másmilyen fehérjét minden nap enni kell.Ha fogyni akarsz reggel egyél szénhidrátot,minden nap egyél fehérjét.A reggelin kívül ne egyél szénhidrátot.Sokat mozogj és sokat igyál.Minden nap ugyanannyit egyél és ne koplalj.

2011. máj. 5. 19:42
 18/22 A kérdező kommentje:
19:42 ha nem tetszik,amit írok nem kell nézni,ammeg azóta már fogytam,csak mindennap 10 percig felüléseeztem meg nemettem csokit.és 1 hét alatt most leadtam 3 kg-t
2011. máj. 7. 11:11
 19/22 anonim válasza:

05-02 13:54- re válasz

Nem vagyok pálca, és az alakom messze van a tökéletestől. Számítások szerint 5 kg "felesleg" van rajtam :) És ezt ki mondja? Azért, mert az X cm magassághoz Y kg-nak kell lenni? Engem már nem érdekel, hogy mit mondanak mások. Én tudom, hogy így vagyok jó ahogy vagyok. És próbálok olyan emberekkel kapcsolatban lenni, akik ezt szintén így gondolják.

2011. máj. 8. 09:07
 20/22 A kérdező kommentje:
oks
2011. máj. 9. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!