Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Másnak sem hat a p57 hoodia?

Másnak sem hat a p57 hoodia?

Figyelt kérdés

Elkezdtem szedni, azóta néha majdnem leszédülök a székről (vérnyomásom felviszi), folyamatosan szomjas vagyok, nyugtalanul alszom...stb... VISZONT ugyan olyan éhes vagyok... sőt, sokkal rosszabb.Ha elmúlik a hatása farkaséhes leszek.Sokkal rosszabbul járok, mert alapjáraton nem eszem sokat, csak gondoltam ha ilyen egyszerű lenne nyárra formába lendülni..

Az ismerőseimnek nagyon bevált.Dobálják lefelé a kilókat.

Másnak sem hat?Vagy csak én vagyok ilyen defektes :D

Köszi

2011. ápr. 19. 18:04
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
azmiaz?
2011. ápr. 19. 18:23
 2/7 anonim válasza:

Szia!

Ha felviszi a vérnymásodat akkor szerintem nem érdemes erőltetned nehogy nagyobb bajod legyen tőle. Anyukám használja, ő sem fogyott kg-ra viszont belefér több ruhájába amit eddig nem tudott felvenni. Ugyanígy egy ismerős is. Viszont csak 2-3 hete használják. De lassan elfogy és elég drága ahhoz hogy ilyen kis változást tegyen csak.

2011. ápr. 20. 10:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én egy hónapja szedtem kb 2 hétig, aztán meguntam, mert talán egy picit elvette az éhségérzetemet, de az sem számított sokat.

Azóta persze filózok, hogy lehet hogy az volt a baj hogy csak két hétig szedtem és nem hagytam neki időt hogy hathasson, nemtudom... de nem hozta azt amire számítottam.

2011. ápr. 21. 12:49
 4/7 anonim ***** válasza:
engem meglepne, ha hatna... tudom, elcsépelten hangzik, de: mozgás, egészséges koszt, mozgás, mozgás. Ez az én technikám, és én is dobálom lefelé a kilókat.
2011. máj. 9. 16:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Két hónapig szedtem és az elején használt, kevesebbet ettem. De abba hagytam mert semmi eredményt nem mutatott.Én az a kivétel vagyok akinek semmi fogyasztó nem használ.
2011. máj. 9. 20:11
 6/7 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló, nekem sem.:) eZ VOLT az utolsó amit hajlandó voltam kipróbálni.

Mozgással, étrenddel nincs gondom.Néha kecskének érzem ugyan magam a sok zöldtől, se fehér liszt, se cukor,mit mivel ehetsz bla bla...én akkor is kerek maradok.De már nem bánom.Sokan megdícsértek az utóbbi időben:)Max lemondok a miniszoknyáról...:P

2011. máj. 9. 21:24
 7/7 Smacee válasza:
Apám szedi,azt mondja hogy sokkal szomjasabb tőle,nem éhes,viszont ugyanugy kívánja a kaját mint eddig..és ha kivánja akkor eszik is.:D
2011. júl. 8. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!