Másnak sem hat a p57 hoodia?
Elkezdtem szedni, azóta néha majdnem leszédülök a székről (vérnyomásom felviszi), folyamatosan szomjas vagyok, nyugtalanul alszom...stb... VISZONT ugyan olyan éhes vagyok... sőt, sokkal rosszabb.Ha elmúlik a hatása farkaséhes leszek.Sokkal rosszabbul járok, mert alapjáraton nem eszem sokat, csak gondoltam ha ilyen egyszerű lenne nyárra formába lendülni..
Az ismerőseimnek nagyon bevált.Dobálják lefelé a kilókat.
Másnak sem hat?Vagy csak én vagyok ilyen defektes :D
Köszi
Szia!
Ha felviszi a vérnymásodat akkor szerintem nem érdemes erőltetned nehogy nagyobb bajod legyen tőle. Anyukám használja, ő sem fogyott kg-ra viszont belefér több ruhájába amit eddig nem tudott felvenni. Ugyanígy egy ismerős is. Viszont csak 2-3 hete használják. De lassan elfogy és elég drága ahhoz hogy ilyen kis változást tegyen csak.
Szia!
Én egy hónapja szedtem kb 2 hétig, aztán meguntam, mert talán egy picit elvette az éhségérzetemet, de az sem számított sokat.
Azóta persze filózok, hogy lehet hogy az volt a baj hogy csak két hétig szedtem és nem hagytam neki időt hogy hathasson, nemtudom... de nem hozta azt amire számítottam.
Kedves utolsó válaszoló, nekem sem.:) eZ VOLT az utolsó amit hajlandó voltam kipróbálni.
Mozgással, étrenddel nincs gondom.Néha kecskének érzem ugyan magam a sok zöldtől, se fehér liszt, se cukor,mit mivel ehetsz bla bla...én akkor is kerek maradok.De már nem bánom.Sokan megdícsértek az utóbbi időben:)Max lemondok a miniszoknyáról...:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!