Szerintetek jól tenném?
Szia!
//megkérdezhetem hány cm és kg vagy?//
Először is ne hallgass a szüleidre, mikor azt mondják, kövér vagy. tudom milyen érzés, 175/65 kg vagyok és anyum ül a gép előtt, előtte a rengeteg kaja (160/80) és teli szájjal fikáz engem, hogy miért veszek fel miniszoknyát, amikor azt az ilyen kövér lányoknak nem kellene hordaniuk. egyébként én is pont csípőben vagyok széles, a derekam meg vékonyabb, de magam sem hittem, a fiúknál nagy sikerem van :) még csak 13 vagy, szóval fejlődésben vagy, de meglátod, ha elkezd nőni a melled, akkor 15-16 éves korodra olyan gyönyörű homokóra alkatod lesz, hogy mindenki utánad fordul majd! ;) [link] nézd meg Beyonce-t, neki is széles a csípője, mégis sugárzik róla a nőiesség, és igencsak odavannak érte a pasik :)
ráadásul ha a barátnőd azt mondja, hogy izmos a combod, és te is látod, hogy nem lötyög, akkor légy büszke erre! tudod hány anorexiás gebe van, akik ugyan csontsoványak, mégis narancsbőrösek és lötyög rajtuk a háj?
szóval hidd el, nem kell ide étvágycsökkentő. ha tényleg szeretnél odafigyelni, akkor csináld úgy, hogy nem nasizol nem iszol cukros üdítőket, és főtt kaját eszel ebédre! vacsira pedig valami könnyűt, épp csak annyit, hogy ne maradj éhes.
de ne tedd tönkre magad senki kedvéért, és főleg nem szomorkodj, mert akkor hiába van jó alakod, ha kisírod a szemeid ;)
a-a... a 90 napos sajna minden csak nem egészséges :( mivel 3 napig egyáltalán nem eszel fehérjét, ami azt jelenti h a combodon az az izom sajna leépülne, és lötyögne :( pláne ezekkel az arányokkal semmiképp ne kezdj bele ekkora ökörségbe, mint a 90 napos, még fogsz nőni is, és fejlődő szervezet vagy, minden nap MINDEN tápanyagot meg kell kapnod, hogy később ne legyenek problémáid.
inkább mozogj kicsit többet mint eddig, mert 13 évesen elkezdeni fogyókúrázni... ezzel csak azt érnéd el (mivel még nem nagyon értesz hozzá - bár utána lehet olvasni tudományos oldalakon), hogy valamennyit leadnál (főleg izmot), aztán visszahíznád a zsírt, és ha így folytatod, 3-4 év múlva akár +10 kiló is felmehet rád. ezt tapasztalatból mondom, nálunk rengeteg ilyen lány volt, akinek alapvetően semmi baj nem volt az alakjával, a végére meg hülyeségből tönkretette magát :(
Amikor 13 voltam én is dagi voltam, rengetegen csúfoltak is érte, barátaim se voltak, nagyon nehéz időszak!
A kövér vagyok, nagy a fenekem, vastagok a combjaim dologból 18 évesen nőttem ki, amikor elkezdtem küzdősportolni! Megnőtt az önbizalmam, és rá egy évre már mindenki szerint szép karcsú és izmos voltam!
Nem az számít, hogy hány kiló vagy, hanem hogy jól érzed-e magad a bőrödben! Kerüld el az étvágycsökkentőket, inkább próbálj egészséges ételeket enni és sokszor keveset, nem pedig teleenni magad és főként keress valami pörgős sportot amit szeretsz csinálni, ami közben jól érzed magad és az egész testedet megmozgatja!
Sok egészséges étel és sport, ami mindenedet megmozgatja (pl. tánc, harcművészet)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!