Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerinted mit kéne tennem?

Szerinted mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Kérlek segíts! Nagy gondban vagyok. Nagyon rosszul érzem magamat és nem csak azért mert el kezdődött az iskola. Nyáron megpróbáltam fogyni nem nagyon sikerült. Most megint elkezdtem. Másfél hónapja nem eszem kenyeret, édességet és kizárólag csak vizet iszom. Emellett hetente kétszer járok jazz-balettre már 7és fél éve. (Tehát rendszeresen mozgok) és még itthon is elkezdtem edzeni tornával illetve súlyzóval. A mérleg mégsem akar 60kg-ra csúszni maradt 70 ami iszonyatosan súlyos az én koromban. Amúgy 17vagyok és kb170 cm magas. Anya mindig megjegyzi, ha mérlegre állásomról panaszkodom, hogy:Jól van kislányom, de nehéz a csontozatunk. Nem hiszem el hogy emiatt van. Inkább a baromi nagy melleim miatt amit igazán nem tudom hogy kitől örökölhettem. Bárki is mondja hogy rakjam csak ki amim van én semmimre sem vagyok büszke főleg nem a melleimre. Nincs túl nagy önbizalmam, sohasem volt. Most már ott tartok, hogy sírnom kell ha tükörbe nézek. Ezen kívül hiába fogyóznék nem kellek senkinek. Csak olyanoknak, mint akik a múlt héten molesztáltak a buszon.
2011. szept. 27. 22:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Rossz a hozzáállás:) Kicsit pozitívabban és menni fog a dolog. Valószínűleg pont annyi kalóriát vittél be,mint amennyire szükséged van.
2011. szept. 27. 22:13
 2/2 anonim ***** válasza:

lifetilt.blog.hu

a srác lefogyasztott itt pár embert, meg az ő hatására mégtöbben belekezdtek a diétába és mindenki sikereket ér el :) persze nem egyszerű út, nem fogyasztószeres, nem koplalós, minden kilóért meg kell dolgozni, de az eredmény relatíve gyorsan jön és nagyon szépen látszik :)

illetve most megint le akar fogyasztani 3 lányt, szerintem a 3. kategóriába pont beleesnél:

"casting... három nő lefogyasztásához keresek nőket három kategóriában. 1. az anya otthon gyerekek nincs idő edzeni 5-15kg felesleg. 2. 25 kg+ felesleg. 3. 10kg + felesleg. személyre szabott diéta és edzésterv, a tápkiegészítőket a program alatt ingyen kapjátok, a legjobb eredményt elérő nő díjazva lesz a program után. jelentkezzetek a lifetilt.bence@gmail.com-on"

2011. szept. 27. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!