Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egyedinek mondható helyzetben...

Egyedinek mondható helyzetben vagyok. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Nos, a helyzet az, hogy eléggé túlsúlyos vagyok. Ez nem most alakult ki világéletemben is nehezebb voltam, mint a normál lett volna. Születési súlyom is meghaladta a 4 kg-ot. Pár dolgot már próbáltam az évek során nem sorolnám egyik sem vált be. Ezt orvos nélkül szeretném megoldani, ha lehet.

Jelenleg 129kg / 190 cm vagyok.

Magasságomnak hála oszlik valamennyire a többletsúly, de a tényen ez mit sem változtat. Nem két hét alatt szeretnék látványos eredményt elérni, de nem is 3 év / 2 kg-ban gondolkodom.

Előre is köszönöm!

f/20

2010. nov. 22. 18:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem egyedi a helyzeted...sokan vannak mások még így. Elsőnek értsd meg az alapokat:

[link]

2010. nov. 22. 18:33
 2/7 anonim ***** válasza:

Öööö. 3 év/2 kiló? Tehát, ha mondjuk 10 kilót akarnál fogyni, ahhoz 5x3 év kellene? Ergo elmenne 15 éved, lennél 190/119... Bátyám 194/94, és izmos, ami pedig még többet is nyom ugye...

Istenem :DD

2010. nov. 22. 19:20
 3/7 anonim ***** válasza:

hát pedig nem ártana kideríteni a túlsúly okát, úgyhogy orvos...de hogy tudd, a születési súlyodnak baromira semmi köze ahhoz, hogy hájas vagy...

szóval, doki, dietetikus + ÚSZÁS ÉS SÉTA ...menhelyről fogadj örökbe egyet és máris kénytelen vagy napi 3* sétálni

2010. nov. 22. 19:33
 4/7 anonim ***** válasza:
mármint fogadj örökbe egy kutyát ;)
2010. nov. 22. 19:34
 5/7 anonim ***** válasza:

szia

nem irtad mennyit mozogsz

nekem sajnos hormonalis problemam van, de havi 2 kiló minusztol szabadulok meg mindig (ez az "utemtervem")

eddig fél úton járok (-20 kg), sajnos még 20 szükséges.

heti 2-3 vibrációs tréning edzés, és 5x kevés étkezés a "titok". neked nyilván gyorsabban lemenne, mert említettem, nekem hormongondom van.

2010. nov. 23. 16:16
 6/7 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: 11-22 19:20

Hali! Neked is egyszerűbb volt belekötnöd, mint rendesen elolvasni. :D Eléggé adja magát a mondat, de azért megpróbálom megmagyarázni: Mondat eleje, nem gyors súlycsökkenést akarok, mondat második fele pedig, nem is sok idő alatt keveset. Tehát valami arany középút.. Nem tudom világos-e.

Kutyára sajnos nincs lehetőség, tehát ez felejtős.

Akkor orvoshoz kell mennem nincs mese.. Mozgást annyit mozgok, hogy napi van egy 30 perces ilyen Norbis videó, meg ahová tehetem gyalog megyek, mondhatom azt, hogy sokat sétálok. Kajálást meg semmi - az átlagnál rosszabbat - nem eszek. Pl. ilyen McDonald's meg Cola, meg ezek a műkaják abszolúte hiányosak az étrendemből. Na jó évente kb. egyszer elcsábulok, de ennél nem több. Colaféléket nem is nagyon bírja a gyomrom :/

2010. dec. 5. 22:04
 7/7 anonim ***** válasza:

19:20-assal ne foglalkozz, rohadtul idegesítő már ez a "a Feri/Mari sokkal izmosabb, és ő csak xx kg a 1xx centijéhez..." Őszintén, ki nem sz*rja le... 2 embert nem lehet összehasonlítani 4 db szám alapján, főleg, hogy nem is láttuk.

Ami fontos, a zsíros, magas szénhidrát-tartalmú ételeket próbáld mellőzni, édességet nagyon minimális mennyiségben fogyassz, és a fehér kenyeret cseréld le teljes kiőrlésűre.

Napi 5x egyél keveset, este ne egyél szénhidrátot, csak fehérjét.

Mozgást már leírták, ÚSSZÁL, futást nem tudom, bírod-e ezzel a súllyal, de egyenlőre inkább hagyd.

2010. dec. 6. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!