Mi a véleményetek? Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
13/f 183cm 84 kiló vagyok. Igazából csak akkor látszik a hasam ha nincs rajtam póló a tükör előtt vagy az öltözőbe. Csomóan piszkálnak érte és ez nagyon irritál. Az étrendváltoztatással szerintem nem nagyon tudnék mit csinálni mert most ha odamennék szülőkhöz hogy hmm kéne teljes kiörlésű kenyér vagy akármi. Így gyerekként nem tudom mit csináljak. Napi 200 felülés és 2,5 km futás? Mellette csak vizet innék 6 után semmit se ennék. Le menne? Csak félek hogy visszajönne..2010. nov. 20. 09:43
1/8 anonim válasza:
szerintem állj ki magadért. én gyerekként hiztam el úgy, hogy 19 évesen már 92 voltam, lányként. nekem az arcombaröhögtek, mikor diétázni akartam. ők is bálnák. most felnőtt fejjel felelőtlen szülőknek látom őket, csak egy kicsit kell volna figyelniük rám. igenis mondd meg nekik, hogy máshogy szeretnél étkezni, mert nem akarsz egészségügyi bajokat később. ne azt mondd, hogy azért mert az öltözőben a pisti kinevet, mert akkor nem fognak komolyan venni. és amugy is, magadért csináld. de tényleg állj ki magad mellett.
2/8 anonim válasza:
ja, és szerintem ha reggelizel rendesen, ebédelsz rendesen, vacsizol rendesen, és mellé elutasitod a csokit, chipset, fagyit, mindenféle nyamit, és bevezeted ezt a kis mozgást amit fent irtál, az nagyon hatásos. a lényeg, hogy addig egyél, amig éhes vagy! és neked 13 évesen még sok energiára van szükséged, bőven fejlődsz. de te is el tudod dönteni, mi az ami még kell, mi az ami nem.
3/8 A kérdező kommentje:
és amiket terveznék nem lenne elég? amúgy se eszem sokat csak olyan családból származok ami hízásra hajlamos..
2010. nov. 20. 09:59
4/8 A kérdező kommentje:
nem eszek chipset csokit stb ilyesmit. utálom. csak üdítőkkel van a gond.
2010. nov. 20. 09:59
5/8 anonim válasza:
Azt este 6 után nem evés baromságot gyorsan felejtsd el.
6/8 A kérdező kommentje:
Azt hallottam számít. Nagyon sok helyről. Mi a helyzet a többivel szerinted? Apropó mit gondoltok a tejről?
2010. nov. 20. 12:54
7/8 anonim válasza:
Nagyon egészséges tele van vitaminokkal és fehérjével kalciummal napi fél liter jót tenne neked.
8/8 A kérdező kommentje:
Tudom szoktam inni szerintem 6 deci körül egy nap mellette vizet iszok.
2010. nov. 20. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!