Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Az Adipex Retard hatása...

Az Adipex Retard hatása mintha gyengülne, tartsak szünetet?

Figyelt kérdés

170 cm vagyok, 70 kg-ról indultam, jelenleg 25 napja szedem (minden nap egy szem), és 62 kg-ra fogytam le. De kb 3 napja semmi változás. Tudom nem kellene elégedetlenkednem, de már annyira hozzászoktam, hogy minden nap kevesebb a súlyom. 2-3 nap szünet szerintetek beindítaná megint a fogyásom?

A dokimat nem zaklatom már kérdésekkel, mert nem érti hova sietek, de lassan itt a nyár....

Köszönöm a segítséget!

23/L

2011. ápr. 3. 17:07
 1/6 A kérdező kommentje:
Még 3 kg-ot szeretnék fogyni, hogy végre 5össel kezdődjön a súlyom, akkor már nagyon boldog lennék.
2011. ápr. 3. 17:15
 2/6 anonim ***** válasza:

Annyit fűznék hozzá, hogy az adi nem közvetlenül a súlyodat csökkenti, hanem az étvágy blokkolását és ebből következik ugye a kevesebb bevitt kalória= fogyás.

Ha úgy érzed kívánod az ételt akkor valóban kezd csökkeni a gyógyszer hatása és érdemes pár nap szünetet beiktatni. Azonban ha egyszerűen nem csökken a súlyod akkor picit megálltál a fogyásban, ami majd újra befog indulni, de ez nem attól függ, hogy beveszed-e az adit vagy nem.

2011. ápr. 4. 14:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Az egyik ismerősöm régebben szedte, ő nem tartott szünetet, 1 hét után újból megindult a fogyás.

Kérdezhetek tőled privátban?

2011. ápr. 5. 18:41
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítségeteket!:)

Az utolsó hozzászólónak:

Bocsi de az az email címem már megszűnt, de ha itt kérdezel, szívesen válaszolok.

2011. ápr. 5. 21:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Az lenne a kérdésem röviden, hogy honnan rendelted, és, hogy az első 10 db-tól is fogytál már? Régebben lefogytam, tornáztam, de most hiába tornázok, kb 6 kiló mindig visszajön. Ezért érdekelne. Köszi.
2011. ápr. 6. 13:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Köszönöm!
2011. ápr. 7. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!