Ha ugrókötelezéssel akarok formásodi akor kb mennyit kell ugrálni? Mennyi idő után és mennyi szünetet lehet tartani?
Figyelt kérdés
2010. aug. 1. 11:46
1/2 anonim válasza:
Az ugrókötelezésre is az igaz szerintem, mint minden más sportra. 40 perc az, amit "illik" egy-egy alkalommal rászánni. Persze ez nem azt jelenti, hogy ha még sosem ugrálóköteleztél, akkor állj neki és csináld 40 percig, mert nyilván nem fogod bírni. Indulhatsz akár 10 percről is, csak fokozatosan emeld az adagot, próbálj meg mindig egy picivel többet csinálni. Szünetet meg egyszerűen akkor tarts, amikor szükségét érzed. Én egyébként kombinálni szoktam biciklizéssel, mert ugrálókötelezni nem tudok csak 20 percig. Nekem kicsit unalmas lenne huzamosabb ideig ugyanazt csinálni. De úgy is jó, ha azt csinálod, hogy ugrálókötelezel ameddig tudsz, és aztán pihensz egy kicsit, de nem úgy, hogy megállsz, hanem pihenésként mondjuk sétálgatsz egy kicsit, addig is mozogsz.
2/2 A kérdező kommentje:
oké! köszi a választ!
2010. aug. 2. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!