Ha, lejárt a 90 nap, akkor csinálhatom még 90 napig a diétát, vagy szünetet kell tartani?
Figyelt kérdés
2008. dec. 29. 19:21
1/6 anonim válasza:
Nem veletlenul hivjak 90 napos dietanak...
Nagy ellenzoje vagyok a 90 napos dietanak viszont azert erdekelne, hogy mit sikerult vele elerni.
(Tigi)
2/6 anonim válasza:
Tarts par het szunetet, aztan kezdd ujra ha ennyire birod! Gondolom fogytal is, es ha tetszik, miert ne? De 2-nel tobbszor azert mar ne csinald, az ugyis mar 6 honap lesz, fel ev.
3/6 anonim válasza:
Szia! Én két hónapja hagytam abba és azóta csinálom azt, hogy reggelire csak gyümölcsöt eszem, azóta egy deka nem jött vissza rám, pedig rendesen eszem.( Jó mondjun nem zabálok és este 6 után semmit nem eszem.) De lehet, hogy tavasszal megint elkezdem mert még 5-6 kilótól szeretnék megszabadulni. Nekem ez volt az egyetlen egy diéta amitől sikerült fogynom, pedig már sok mindent kiprópáltam.
4/6 anonim válasza:
Miert lett lepontozva az elso hozzaszolasom?
Azert mert azt mondtam hogy a 90 napos dietat nem veletlenul neveztek el 90 naposnak? (ami meg realis is)
Vagy azert mert nem ertek vele egyet de erdekel, hogy mire jo?
Mindenkit lepontoztok, aki nem ugyanazt mondja mint ti? Visszaterunk az vovodaba? Megsertodunk es lepontozgatjuk a masikat? Szanalmas...
Vagy az a baj, hogy nem hasznalok ekezeteket?
(Tigi)
5/6 anonim válasza:
ha észrevetted, te vagy egyedül megsértve :D
6/6 anonim válasza:
Szija én nemtudom a választ de azt akarom megkérdezni,h hány kilót adtál le??? én hétfotol kezdem a 90napossat és érdekelne a válaszod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!