Mivel vékonyíthatom a combomat és a hasamat?
14:23 vagyok.
Reggelire jó minőségű szénhidrát, például teljes kiőrlésű kenyér, felturbózhatod némi friss zöldséggel. Mivel napi 5x kellene étkezni hogy ne lassuljon le az emésztésed, tízóraira javaslom a gyümölcsöt, kivéve banán, szőlő, szilva (bár ha nem viszed túlzásba, belefér:)
Ebédre nem ajánlom a tésztát, (de ha már az van akkor is keveset) inkább zöldségeket (párolt) csirkemellel, ehetsz mellette szinte akármilyen levest. Uzsonnára valami könnyűt, például kefirt javaslok (de akár zöldség is jó, vagy 1-2 szem gyümölcs, bár az utóbbit nem érdemes túlzásba vinni a fruktóz miatt...) Vacsorára pedig ne egyél sokat, én tojást szoktam enni bármilyen formában (rántotta, főtt tojás, tükörtojás).
Egyébként ha néha-néha bűnözöl kaja terén nem baj, csak ne csinálj rendszert belőle. A mozgást se vidd túlzásba, tarts heti 1-2 pihenőnapot.
Én kábé ezzel a "módszerrel" fogytam fél év alatt 20 kg-ot. Sok sikert! ;)
16/L
Nagyon, nagyon szívesen, neked is sikerül leadnod, türelem. :)
Egyébként én is le szeretnék még adni 5 kg-ot, 175 cm vagyok és 65 kg. És rájöttem hogy azért nem megy le, mert szinte minden nap ettem valami kis édességet, tudod, sütike, cukorka, és sok kicsi sokra megy, és most visszafogtam magam. Hátha sikerül nekünk! ;)
Van hétfőn egy 2órás kosáredzésem, hétfő, kedd, péntek tesi, szerda futás, csütörtök, szombat futás, vasárnap pihenőnap. Ha sz*r az idő, Rubint Rékázom. :D
És te mit fogsz elkezdeni sportolni, kedves kérdező?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!