P57 hoodia + fogamzásgátló?
Figyelt kérdés
Aki szedett már hoodiát, és mellette fogamzásgátlót is az írja már le a tapasztalatát...
én 2hete szedem a hoodiát, eddig semmi gondom nem volt, viszont most fogamzásgátló mellett 1héttel hamarabb megjött a menzeszem, mint kellett volna. ez pedig furcsa, mert több mint egy éve szedek fogamzásgátlót, és eddig mindig pontosan jött meg. Nemtudom, hogy a kettőnek van-e köze egymáshoz, a nőgyógyászom azt mondta,hogy nem ismeri ezt a fogyasztószert, igy semmi biztosat nem tud mondani, de elképzelhető, hogy gyengíti a fogamzásgátló hatását... :(
előfordult már valakinél ez?
2011. márc. 4. 13:44
11/11 anonim válasza:
Olyat nem tapasztaltatok,hogy rosszul letettek volna a hoodiától?Azt értem rosszul lét alatt,hogy ilyen furcsa érzés,mintha szédülnétek kicsit,talán lasabban is reagálok bizonyos dolgokra,nem tudom leírni...FURCSA ÉRZÉS van bennem.Nem tudom,hogy a hoodia csinálja vagy nem,de kicsit meg vagyok ijedve.Fogamzásgátlót is szedek,a hoodiából ez az első napom,ma szedtem be reggel az első tablettát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!