P57 hoodia + fogamzásgátló?
Aki szedett már hoodiát, és mellette fogamzásgátlót is az írja már le a tapasztalatát...
én 2hete szedem a hoodiát, eddig semmi gondom nem volt, viszont most fogamzásgátló mellett 1héttel hamarabb megjött a menzeszem, mint kellett volna. ez pedig furcsa, mert több mint egy éve szedek fogamzásgátlót, és eddig mindig pontosan jött meg. Nemtudom, hogy a kettőnek van-e köze egymáshoz, a nőgyógyászom azt mondta,hogy nem ismeri ezt a fogyasztószert, igy semmi biztosat nem tud mondani, de elképzelhető, hogy gyengíti a fogamzásgátló hatását... :(
előfordult már valakinél ez?
Voltam orvosnál, kérdeztem, hogy mitől lehet hogy hamarabb jött meg.. és mondta hogy ez előfordul, ne aggódjak, de ha legközelebb is igy lesz akkor feltétlenül szóljak! kérdeztem, hogy nem lehet-e köze a hoodiához, hát mondta, hogy ő nem ismeri ezeket a szereket, nem tudja az összetételét, de szerinte ez nem gyengíti a fogamzásgátló hatását, max akkor, ha gyakran megy tőle a hasam (mert akkor nem tud a fog.gátló felszívódni) de nekem egyszer sem ment... :)
jah igen, én is úgy szedem ezeket, hogy a fogamzásgátlót este, a hoodiát meg reggel.. nem mertem egymás után..
hát remélem semmi gond nem lesz...
Szia!
Én most vettem ilyet, és azt olvastam, hogy megzavarhatja a ciklust, a benne lévő fitoösztrogéntől.
Hát én azt nem hiszem...A növényi ösztrogén szerintem nem befolyásolja a fogamzásgátló hatását, hiszen az általában vagy progeszteront, vagy ösztorgént tartalmaz.
De az orvos erre biztosabb választ ad!
Vannak oldalak, ahol online kérdezhetsz:
Én is elkezdtem a hoodiát, a 04-19 20:47-es vagyok. :)
Fogamzásgátló mellett az elején pecsételő vérzésem volt, aztán mikor meg kellett volna jönnie nem jött meg. Nekem ne mondja senki, hogy nincs mellékhatása! Ennek ellenére szedem, mert nagyon bevált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!