Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Milyen fogyokurás tableták...

Milyen fogyokurás tableták vannak amiktöl tényleg le lehet fogyni és árban is elérhetö?

Figyelt kérdés
Leszeretnék fogyni,de sajna sehogy se megy.hormongyogyszert szedek mert kiveték a pajzsmirigyem,most alulmüködik ezért rettenetesen meghiztam 83kg vagyok 23 évesen.utálom a testem.mitévö legyek hogy ujbol 55kg legyek mint rég?????
2009. febr. 9. 10:35
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Ha gyógyszert szedsz a hormonjaidra, akkor felelőtlenség lenne akármilyen fogyasztótablettát kipróbálni. Ezek nem segítenek. Az orvosoddal kell konzultálnod, mert 30 kiló hízás nem normális: vagy a gyógyszer nem megfelelő, vagy az adagolás. Ez nem esztétikai probléma, úgyhogy ne hagyd annyiban. Csodálom, hogy a dokidnak nem tűnt fel, hogy valami gáz van.
2009. febr. 9. 11:25
 2/5 A kérdező kommentje:
dokinak mikor szoltam hogy nagyon hizok és alig eszek csak anyit mondot azért hizok mert zabálok.igy dokit váltotam majd márciusba megyek hozzá elöször
2009. febr. 11. 16:43
 3/5 anonim ***** válasza:

meg tudod mondani h pl milyen ételeket eszel?

egy tuti fogyasztó tablettáktól nem fogsz lefogyni...pajzsmirigynél ez tényleg előfordulhat de arra gyógyszert adnak h a működését helyre hozzák...

2009. febr. 12. 19:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem semmilyen gyógyszerrel nem szabadna próbálkoznod 2 okból:

1. a fogyasztószerek még sokszor a makk egészséges emberek szervezetét is megviselik

2. a fogyasztószerektől max. a pénztárcád fog lefogyni.

Értem, hogy rosszul érzed így magad, de csak 1 megoldás van. A válasz szinte adott is, hisz a pajzsmirigy problémák vagy hirtelen fogyást vagy hirtelen hízást okoznak. Ehhez orvosnak sem kell lenni, hogy tudd, a dokid biztos, hogy nagyon nagy butaságot mondott. Ehhez már annak nincs is köze, hogy mennyit eszel. Menj másik orvoshoz és addig ne tágíts, amíg ki nem vizsgálnak. Amint a pajzsmirigy problémád megoldódik, a súlyod valószínűleg lassan vissza fog menni. Addig légy türelemmel, mert sajnos az idegeskedéstől még rosszabb lehet az állapotod. Ne szedj fogyasztószert. Azoktól lefogyni nem lehet, ha meg igen, akkor tönkremegy a szervezeted.

2009. febr. 15. 01:25
 5/5 A kérdező kommentje:
márciusba megyek uj dokihoz .hát remélem valamit kitalálnak mert már nagyon utálom a testem:(
2009. febr. 18. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!