Milyen fogyókúrás tablettáktól tudok fogyni?
Figyelt kérdés
Szeretnék 10-15 kg-ot fogyni ( ennyivel kevesebb voltam, csak meghíztam egy betegség miatt). Tornázom, diétázom, odafigyelek magamra, de csak nem nagyon akar beindulni a fogyás. Nem akarok én rászokni, nem is vagyok lusta, de fontos lenne hogy 3-4 hónap alatt lemenjen.2010. nov. 23. 21:32
3/6 anonim válasza:
akkor valószínű nem jól diétázol!
kevesebb ch + mozgás
4/6 anonim válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó: vicces vagy. Miért kell beírni ha érdemi válaszod nincs?
Többiek: napi egy órát tornázom, ez részben izomerősítő, és nagyobb részben zsírégető torna. Futok is. Állítólag a fogyásnál 60% az étkezésen és 40% a mozgáson múlik. Nem tudom mit csinálok rosszul.
Mályva tea: próbáltam, de csak jól megfosatott. Azzal kimegy az összes tápanyag is. Akkor minek eszem? Ez az! :) Bár már arra is gondoltam, hogy a gyógyszerek amiket szedtem még nem űrült ki a szervezetből. (aminek mellékhatásaként meghíztam)
2010. nov. 24. 08:22
6/6 anonim válasza:
Fogyókúrás tablettától nem fogsz lefogyni. Ha lehetne, nem lennének kövér nők.
Írd le a kajádat, megmondjuk, miért nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!