Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Fogyasztótabletták/ teák/...

Fogyasztótabletták/ teák/ tapaszok/ porok?

Figyelt kérdés

Tudom, rengeteg kérdés volt már ezzel kapcsoltban...

Az érdekelne, hogy van-e olyan, amely valóban hatásos és rásegít a fogyásra? Valamiért csak megalkották és hirdetik őket... És, ha nem hatásosak, miért maradhatnak forgalomban?

Én már használtam olyat, ami elég jó volt.

2011. jan. 12. 20:51
 1/5 anonim ***** válasza:
50%

Valamiért csak megalkották őket: igen, a legtöbb, a túlnyomó többség azt szolgálja, hogy a hiszékeny, fogyni vágyó, és azért bármire képes embereket lehúzza pénzzel.

Hogy maradhatnak forgalomban? Egyszerű. Semmi valótlant nem állítanak, csak úgy fogalmaznak, hogy sejthető legyen a lényeg. Természetes anyagok, így egészségre nem ártalmasak, a leírás szerint pedig a túlnyomó többség "étrendkiegészítő készítmény, mely nem helyettesíti a változatos táplálkozást és az egészséges életmódot", vagy valami ilyesmi. Mossák kezeiket, de bizonyos fordulatok mégis azt hitetik el, hogy fogyást segítenek. Ez nagyon ritka. Én eddig nem is angyon találkoztam ilyennel.

Te mivel találkoztál, ami nem volt rossz?

2011. jan. 12. 21:13
 2/5 anonim ***** válasza:
nálam az adipex bevált,2 hónap alatt 14kg- és mióta eszem rendesen 1kg jött vissza
2011. jan. 13. 06:55
 3/5 A kérdező kommentje:
A 4.3.2.1 italt nem fogyókúra miatt ittam, hanem méregteleníteni kicsit, de fogytam is tőle, és nem voltam éhes. Valamint bevált még a Herbária salaktalanító és az elhízás elleni teája is, és ittam (és iszom) fehérjeport reggelire, mert gyors és jólesik a pocimnak. Kb ennyi, és pl a kínai teák nem jöttek be.
2011. jan. 17. 16:57
 4/5 anonim válasza:
100%
a lelkileg instabil és genetikailak pszichés problémákra fogékony embereknél pszichés bajokat okozhatnak a fogyi tabik. értsd skizófénia, személyiségzavar is kialakulhat.
2011. jan. 19. 16:29
 5/5 anonim ***** válasza:
69%
Leginkább egy dietetikus és a teljkes életmódváltás segít. Én a "csodaszerektől" inkább félnék.
2011. jan. 29. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!