Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miteszer ellen, mennyire...

Miteszer ellen, mennyire használnak a tapaszok? És ezek mennyibe kerülnek?

Figyelt kérdés
Tudom már van pár ilyen kérdés,de hátha vannak újabb tapasztalatok.Szóval megéri ezeket a tapaszokat használni?Esetleg ezenkívül még valami tonik vagy más?Írjátok le légyszi,hogy mi az ami használ.Köszi
2010. febr. 2. 16:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Semmit nem érnek.Gőzöld fel jól az arcod és egy zsepi segítségével szépen tisztítsd ki.
2010. febr. 2. 16:20
 2/13 A kérdező kommentje:
köszi:)de az a baj,hogy az orromról sehogyse bírom őket kinyomkodni:(
2010. febr. 2. 16:21
 3/13 anonim ***** válasza:
Orron 2 mutatóujjaddal, úgy kevésbé fáj, plusz 1-1 zsepit "ráhúzol" az ujjadra, próbáld ki :)
2010. febr. 2. 16:46
 4/13 anonim ***** válasza:

Ha azokra a kis fekete pöttyökre gondolsz akkor tudok segíteni. A Clean & clear-nek van egy bőrradírja ami nekem kiszedi a pöttyöket.

Minden este használom fürdés közben így ma már csak ritkán feketednek be. Utána pedig Garnier tonikot használok, hogy kicsit összehúzza a pórusaimat.

Itt a bőrradír linkje: [link]

Ez használni fog. :)

2010. febr. 2. 17:53
 5/13 A kérdező kommentje:
köszönöm,kipróbálom:)
2010. febr. 2. 22:03
 6/13 anonim ***** válasza:
rossmannban van egy synergen márkájú mitesszer tapasz. eléggé noname, jah, de nekem beválik, leszedi az orron levő mitesszerek nagy százalékát, a maradékot meg a szintén noname balea arcradír szedi le.
2010. febr. 4. 22:36
 7/13 A kérdező kommentje:
köszi,ezt is megnézem.Annyi félét mondanak,hogy nem tudom mivel is kezdjem,de a pénztárcát ki kell nyitnom az biztos:)
2010. febr. 4. 23:05
 8/13 anonim ***** válasza:
70%
én kozmetikus vagyok, és saját tapasztalatom az, hogy nekem is vannak az orromon miteszerek, de nekem csak az arctisztítás szedi ki őket, semmilyen kozmetikai termék. kozmetikusnál nem voltál még? mert ő jobban ki tudja tisztítani, mert esetleg olyan helyeken is meglátja a "problémát", ahol esetleg te nem. tudom, mert én is így vagyok :) de azért jó látni hogy vannak olyanok akik foglalkoznak azzal hogy ápolják a bőrüket. azt viszont csak megjegyzésként hogy bőrradírt nem szabad minden nap használni, elég hetente 1x. arctej-tonik lehet reggel este, főleg ha sminkeltek is, de a radírozást nem kell túlzásba vinni, nehogy kiszáradjon a bőrötök. és utána arckrém. bocs ha hosszú voltam, szép napot
2010. febr. 5. 10:01
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,mivel te szakértő vagy, ez tényleg nagy segítség volt:)Egyenlőre sajnos nem jutottam el kozmetikusig:(
2010. febr. 5. 17:40
 10/13 anonim ***** válasza:
De ez a clean n clear gyengéd hisz mindennapos ápolásra találták ki. Nekem érzékeny bőröm van de nem szárítja. Nem olyan erős mint egy hétköznapi arcradír. :)
2010. febr. 5. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!