Fogfehérítő "tapaszok" beváltak? Próbáltátok?
Szia!
Most rendeltem pont ugynazt a 3D Professional Effects csomagot Szlovákiából, 59,90 euróért.
Nagyon várom már, kb. 3 hét mire megjön.
Köszi, hogy írtál.
Nagyon fehérek lettek?
Nem az a vakítóan hófehér természetesen (szerintem olyat csak photoshop tud csinálni), de én meglepődtem, hogy tud ez ilyen is lenni :) Asszem ezt nevezik olyan ,,csontfehérnek". Először csak a sárgás árnyalat tűnt el, akkor kicsit szürkének láttam, aztán az is eltűnt és most semmi más csak FEHÉR :D
Szóval hidd el nekem, jó lesz az. Persze lehet érzékeny lesz majd a fogad (enyém mondjuk nem volt, de én szerencsés alkat vagyok), akkor kicsit szüneteltesd.
Áhh bocs, sok a szöveg, de én nagyon odavagyok érte és még tudnék órákig ömlengeni róla :D
Huhúúú szuper, oké :D
Szóval:
Mikor felteszed először csak a közepét nyomd rá az elülső fogaidra és a körmöddel simítsd bele a fogak közötti résekbe és az íny ,,tövébe". Amikor már fent van egy ideje, lesz alatta elég sok ilyen ragadós trutyi. Én azt hittem az baj, de megkérdeztem és normális.
Amúgy én most nagyon büszke vagyok, mert leszoktam a körömrágásról és a fehér fogak meg az ápolt kéz sokat dob a hangulatomon. Nagyon jó érzés lesz majd mikor csak azt látod, hogy beszéd közben valaki oda-oda sandít a fogaidra :D
Még apukám is, miután egy hónapja nem látott, először azt kérdezte, hogy mi lett a fogaimmal, úgy hogy közben vágattam frufrut is (az csak később tűnt fel neki).
Én ezentúl használni fogom rendszeresen. Évente/ másfél évente kell egy dobozzal megcsinálni és szerintem ennyi pénzért EZ nagyon is megéri.
De jó, jujj, már nagyon várom.
Akkor neked bevált:)))
Elég sárgák a fogaim, de formára szépek, sűrűk...
Rettentő ronda színük van, ezért is remélem, hogy ez beválik, szerinted?
Amúgy ez a Professional Effects csomag a legerősebb, hármas fokozat... Ha beválik, akkor rendelem is a következőt, hogy még fehérebb legyen. :)
Tuti jó lesz! Én dohányzom és iszonyú sok kávét és teát iszok. Egy csomag után is boldog leszel hidd el nekem :D
Ne terheld le a fogaidat, de lehet ezt fél évente vagy akár 3-4 hónapos szünetekkel is csinálni szerintem.
Velem is ugyanez van, rengeteg tea+ dohányzás.
És fogmosás előtt vagy után csináltad?
Lehet több időire is fenthagyni mint 30 perc?
Te hogy szoktad?
Ja, igen. Mi is mikor kint voltunk, de csak nyaralásképpen, akkor bevásárlóközpontokban olyan Loreal cuccokat láttam amiket még Milánóban sem.
A sminkek, pl. Maybelinne az eredeti CSOMAGOLÁSBAN vannak, nem mint itthon, kirakva, "felbontva", tok nélkül.
Amúgy a Crest az nem más, mint Blend a Med, csak Amerikában Crest a neve:))) Magyar oldalon ezek a tapaszok Blend a med néven futnak, szal Blend a med fehérítős fogkrémet veszek majd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!