Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogfehérítő "tapaszok" beválta...

Fogfehérítő "tapaszok" beváltak? Próbáltátok?

Figyelt kérdés
Milyen márka volt? Mennyi idő alatt?
2011. ápr. 13. 23:41
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

A fogmosás előtte semmiféleképpen. Jó persze azért én is néha áthúztam rajta csak úgy szárazon a fogkefét, hogy semmi kis kajamaradék ne kerüljön a matrica alá, de nem szabad rendesen fogat mosni, dörzsölni. Utána sem nagyon szabadna, de én akkor mostam.

30 perc az ideális, de volt amikor fent hagytam 40 percig. Sokkal tovább nem érdemes amúgy sem. Majd az ínyedre kell még picit jobban vigyáznod. Ott is a lényeg, hogy ne dörzsöld ki fogmosás közben, mert a fehérítő zselé kicsit kikezdheti. De itt tényleg olyan apró kellemetlenségekről beszélek, ami lehet fel sem fog tűnni. Ha baj van akkor csak tedd egy kicsit félre.

2011. ápr. 14. 02:16
 12/28 A kérdező kommentje:

Értem.

Egy dobozban 28 van ugye???

És napi kettőt használtál alulra+ fentre, ugye?

2011. ápr. 14. 02:22
 13/28 anonim ***** válasza:

Csak 20 van benne, vagyis amit én vettem abban annyi volt... de bocsi én meg sem néztem, hogy milyen kiszerelés van még.

Mindenesetre egy tasakban van egy kis műanyag fólia, azon egy rövidebb és egy hosszabb matrica. Rövid megy alulra, hosszú felülre. Szóval a 20 tasakban 20 rövid/alsó és 20 hosszú/felső matrica van.

Azt hogy egyet vagy kettőt használsz-e majd próbáld ki. Egy hétig használtam kettőt naponta (reggel egy tasak-30perc, este egy tasak-30 perc) aztán csak esténként. De van aki a napi egyet sem bírja.

2011. ápr. 14. 02:28
 14/28 A kérdező kommentje:

Bocsi, lehet nem fogod érteni, de a csomagok a lényegek, azok angolil vannak.

[link]

Remélem nem lesznek érzékenyek a fogaim. :S

2011. ápr. 14. 02:30
 15/28 anonim ***** válasza:

:D tényleg nem értem.

Používajú sa 20 dní 1× denne 30 minút, ez nem azt jelenti, hogy 20 tasak és egyet használsz 30 percig?

Amúgy ha érzékeny is lesz a fogad nem marad úgy. Nyugi, nagyon fog tetszeni :D

2011. ápr. 14. 02:42
 16/28 A kérdező kommentje:
Nem :D Hanem hogy 1x 20 Napig....
2011. ápr. 14. 02:44
 17/28 anonim ***** válasza:

majdnem eltaláltam... nem értem miért akarok én szlovákul érteni így éjjel 3kor :D

de mivel angolul jobban tudok, megnézegettem a dobozokat és a professional effects-ben van 20 és a gentle routine-ben van 28 tasak, de te is professionalt rendeltél, úgyhogy 20.

2011. ápr. 14. 02:48
 18/28 A kérdező kommentje:

Ja, igen, ebben 20.

Ez a legerősebb nem?

2011. ápr. 14. 02:49
 19/28 anonim ***** válasza:
dede :)
2011. ápr. 14. 02:58
 20/28 anonim ***** válasza:
És milyen hosszúak a tapaszok?Csak 6 fogra elég,nem?Mert az úgy gáz,hogy csak a frontfogak fehérek,de ha teli szájjal nevet az ember,akkor a többi meg "sárga".Vagy rosszul tudom és ebben a csomagban teljes fogsoros van már?
2011. ápr. 14. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!