Nekem elég kevés időm van hogy sportoljak vagy bármit csináljak mert van egy pici fiam és és sok törődés igényel! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Viszont nagyon elvagyok keseredve mert elég sok fölösleg van rajtam nem tudom milyen fogyasztószer vagy ilyesmi lenne jó ami hatásos is?kérlek adjatok valami tanácsot2011. jan. 5. 14:14
11/11 anniebianca válasza:
Nincsen mami, akire egy fél órára rábízhatod? Mert tényleg a futás lenne a legeredményesebb, ez tapasztalat. Én 14kg-t fogytam futással 4 hónap alatt, meg nem ettem sok ch-t.
Persze a terhesség alatt nekem is felmentek a kilók, most 3 hónapos a picim, sippsupp lement 17kg (nemevés, nemalvás, meg egy csomó víz volt bennem), de még 10 rajtam van, én most kezdtem futni, heti néhányszor, hát majd belehalok!:D De persze nekem van két tündéri mamim, akikre számíthatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!