Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Tulsúlyos vagyok.100kg Mi a...

Tulsúlyos vagyok.100kg Mi a vélemyétek erről az áruról? Érdemes megvenni?

Figyelt kérdés
[link]
2010. nov. 7. 20:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen egyszerű lenne lefogyni, nem lennének kövér emberek, ezt egyszer s mindenkorra jegyezd meg. Nincsenek csodaszerek és csodamódszerek.

És még egy: lehet, hogy te nem leszel éhes, de a szervezeted éhezni fog. A hízás (!!!) legjobb módja a koplalás.

2010. nov. 7. 22:32
 12/17 anonim ***** válasza:

Életmódváltás. A (zab)korpa tabletta amúgy jó, én nem fogyás miatt szedem, hanem mert több rost kellett, és ha néha nincs időm enni, bekapok pár szemet és nem halok éhen pár óráig :)

De azért nem lenne jó ezen élni! :)

2010. nov. 10. 23:38
 13/17 anonim ***** válasza:
Odafigyelés és mozgás... De az a legfontosabb, hogy meginduljon a zsírégetés!
2010. nov. 11. 11:21
 14/17 anonim ***** válasza:
Kedves nők! Légyszíves ne hülyítsétek egymást ilyesmivel. Legjobb, legegészségesebb módszer ha összeállítotok egy diétás étrendet és mellette sportoltok mindennap. Dietetikus segít összeállítani. Nem koplalni kell mer az egészségtelen és egy idő után már nem segít mer lelassul az anyagcseréd.
2010. nov. 11. 11:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Kedves Utolsó... Nekem az pont nem jött be... a napi 6 étkezés....
2010. nov. 11. 11:42
 16/17 anonim ***** válasza:
Akkor rosszul csináltál valamit. Kicsit jó lenne tudni hogy is működik az emberi test. Olvassgassatok. Nyilván koplalással is lehet fogyni. Csak az egészségnek árt. Belassul az anyagcsere. Legyengül teljesen a szervezet.
2010. nov. 11. 12:50
 17/17 anonim ***** válasza:

A koplalás arra jó, hogy a szervezet azt hiszi éhínség van, mint az őskorban. Valóban, lassul az anyagcsere, és ha valaki nagyon sokáig koplal, a saját szervezetét fogja "felemészteni". És mikor újra elkezd valaki többet, normálisabban enni, 2x annyit fog felszedni, mert a szervezet azt üzeni, hogy hééé, tartalékolni kell, mert mi van ha megint jön az éhínség??? És elkezd raktározni, és elkezd hízni. Na erre jó a koplalás.

(A (zab)korpás-t én írtam, remélem nem utaltam koplalásra, mert nem állt szándékomban. A zabkorpa tabletta jót tesz az emésztésnek, és esetleg segíthet akkor, ha valaki nehezen tud leállni azzal, hogy nagyon sokat egyen, mert ettől kevésbé lesz éhes, de ez nem jelenti azt, hogy ezen lehetne élni, vagy evést ezzel helyettesíteni.)

2010. nov. 11. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!