Tulsúlyos vagyok.100kg Mi a vélemyétek erről az áruról? Érdemes megvenni?
Igazából én ettem már hasonlót, korpatablettát. Ugyanez volt az elv, csak nem egy bazinagyot kellett megenni, hanem néhány kisebbet. Szerintem kérdezd azt meg gyógyszertárban, valószínűleg nem is ilyen drága, de a hatás hasonló.
Arra viszont tényleg ügyelj, hogy ne akarj heti 8 kilókat fogyni, ez inkább csak arra jó, hogy könnyebben tartsd a diétát. Tudom, hogy neked sokat kellene leadni, de hetente nagyon maximum 2-3 kilónál többet ne!!
Na utánanéztem a neten, itt 120 db korpatablettát 500 Ft-ért kínálnak: [link]
Gondolom, gyógyszertárban is hasonló. Nem csak megduzzad kicsit, de a rostok miatt gyorsítja az emésztésed, ami elengedhetetlen a hatékony fogyáshoz.
És köszi a kérdést, én is fogyózom és eddig nem jutott eszembe, holott régesrég használtam már :D hibbant vagyok :D
"1 biogranula elfogyasztásával
6 órán keresztül nem lesz éhes" Ez már ott megdől, hogy alapból nem normális 6 órán keresztül nem enni, mivel az egészséges az, ha napi 5-6x eszünk keveset, választékosan.
A pszichés éhség meg sajnos tablettától független.
Én is néztem régebben ezt, de sok tapasztalatot olvastam fogyasztószerekkel kapcsolatban, és mindig előjött valahol, hogy többet árthatnak, mint használnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!