Régóta szemezek Kasza Tibi által forgalmazott Challenge termékekkel.Tapasztalat valakinek? Viszont szoptatok.Szoptatás alatt lehet? Vagy inkább hanyagoljam..
Figyelt kérdés
2024. jún. 5. 09:31
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megfogadom a tanácsokat.Tényleg olcsóbb ha számolom. 😊
2024. jún. 5. 16:40
12/18 anonim válasza:
Sokaknak kell az hogy penzt koltsenek a fogyasra. Hogy ennyit befektetnek es az ad motivaciot ha mar megvettek. Regen en is ilyen voltam. Ez normalis.
Ha fennallna barmi hasonlo akkor a challenge kezdocsomagjanak az arat tedd be egy boritekba. Ha egy honapig kitartasz es le is megy par kilo akkor nyisd ki. Azt a penzt pl elkoltheted olyasmire amire regen vsgytal. De en pl etelrendelesre koltottem egy kaloriara kiszamolt egeszseges eteles cegnel. Mert azert eleg sok fozocskevel jar ha az ember kaloriat szamol es meg valtozatosan is akar enni. Szoval pl ez egy jobb modja a penzkoltesnek
13/18 anonim válasza:
A sógornőm használta egy ideig az úriember termékeit de ő is azt mondja hogy pénzkidobás
14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm!😊
2024. jún. 6. 03:24
15/18 anonim válasza:
Szinte hihetetlen, hogy 2024-ben ilyen kérdés egyáltalán felmerül, hogy Kasza Tibi Cselendzs diétája. Ugyan akkora kamu, mint az összet többi.
16/18 A kérdező kommentje:
Attól még engedd meg légyszi,hogy kérdezzek.Köszönöm!
2024. jún. 7. 10:06
17/18 anonim válasza:
Én csináltam egy hónapig. Az étrend kb 1200 kalóriás amitől még egy 50kg-s is fogy. Szóval igazából attól fogysz,nem a poraitól. Nekem epres,csokis tejkaramellás volt. Mind a három rossz volt, nagy nehezen ittam meg minden este, de ez ízlés kérdése. Ha szeretnéd akkor kövesd az étrendet és már attól fogyni fogsz és nem fizetsz ki több tíz ezret. Egyébként 1 hónap alatt 4kg ment le, ami egy egészséges, változatos étrenddel is lemegy és annál még csak nem is szenvedsz.
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm!😊
2024. jún. 9. 04:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!