P57 Hoodia? Tapasztalatok?
Én azt nem értem, hogy amikor először rendeltem akkor egy levéltől fogytam (magamhoz képest) sokat, teljesen azt adta amit kívántam tőle, azok a pozitív hatások amiket mások is írnak: nem ettem, nem is kívántam még a kedvenc kajáimat sem. Már csak azért tartottam, hogy ha rám jön a menszesz előtti héten a zabálhatnék néha-néha beszedtem és jó volt, egy 30-as levél nekem eltartott vagy két hónapig mert olyan erős volt rám hogy néha két három napot is kihagytam a bogyók szedése közben úgy h rám sem jött a zabálás.
MOSTMEG: eggyáltalán nem hat! de semennyire sem! Most nézem a levelet és hiányzik 20 db és semmi! Olyan tneteim vannak mint azoknak akiknél szintén nem hat: ugyanúgy zabálok, ráadásul nagyon kívánom is és főleg a csokikat, édességet amiket eddig sohasem, max menszesz előtt vagy nagyritkán, nem vagyok édesszájú egyáltalán. Már mindenre gondoltam, biztos boldogtalan vagyok vagy sok a gomba a szervezetembe és azért kívánom a cukrot. Olyan március/áprilisban szedtem el az utolsót a sikerhónapokban, eddig nem vettem anyagiak miatt sem meg még úgy ahogy "tartott" a hatása, nem híztam fel. Ami még érdekes hogy azért kezdtem el szedni újra mert amit már írtam: mostanában nagyon nagyon zabálom a csokikat, pékség cuccokat. Nem tudok továbbra sem megszabadulni a gondolatuktól. Még tornáztam is, igazság szerint nem a hájam miatt vagy a súlyom miatt szedném megint, hanem hogy ezt a nagy kívánós időszakomat abbahagyjam.
Sziasztok!
Van aki esetleg most is szedi?? Most szeretnék rendelni.
Honnan rendeljek és mennyit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!