P57 Hoodia? Tapasztalatok?
15:11-es!
Én is a Pingvin patikás 3.000,- Ft-os spray-t vettem meg. Nekem azt mondták, h abban nincs hatóanyag, ahhoz képest másfél hét alatt 3-4 kg ment le, nem nagy súlyból. Még kb. 6kg-ot akarok fogyni, és rendben is a dolog.
Sziasztok!
Húú,nagyon régen nem voltam ezen az oldalon és meglepődve olvastam mennyi hozzászólás érkezett az elsőre bugyutának titulált kérdésemhez.:)
Közben én abbahagytam a Hoodia szedését,mert aki rendelte nekem,az abbahagyta,másik ismerősöm meg vett a vateráról,ami hamisítvány volt,mert nem olyan színű volt benne a zselés anyag,mint amit régebben szedtünk és a hatása sem volt meg.Rengeteg a hamisítvány,ne dőljetek be annak,hogy valaki ismeretlenül azt ígéri,hogy ez tuti eredeti... A fogyi-s oldalról rendeltük régebben,nagy tételben és akkor jelentős árengedményt adtak rá.Sajnos ez a forrásom szűnt meg,mert aki rendelte,már nem szedi.:( DE mivel fogynom még mindig kellene,ezért azt hiszem rendelni fogok magamnak,még ha drágább is így.
Szeretném ha írnátok,hogy ti hol tartotok,mennyi idő alatt,mennyit sikerült leadni szeditek e még,tartjátok e a súlyotokat,esetleg jelentkeztek e mellékhatások?
Előre is köszönöm mindenkinek!
Az egy szem fiú is jó volna ha jelentkezne,hogy hol tart most.
Mindannyiótoknak gratulálok a fogyáshoz!
Sziasztok! Én mst akarok rendelni a hoodia p57-e. A vaterán találtam egyet, rá kérdeztem az eladótól,h eredeti, és azt állítja,hogy igen...hát nem tudom, ez azért még nem 100%!
Sztetek rendelhetek innen? Sokat segítenétek,ha megnéznétek!
Köszönöm szépen!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!