P57 Hoodia? Tapasztalatok?
Kérlek.
Én nem érzek (jelenleg) mellékhatást, igaz, csak napi egy darabot veszek be reggel 3 deci vízzel. A vérnyomásra is szedek gyógyszert, de abban sem érzek különösebb változást. Lehet, hogyha lemegy 8-10 kiló, az is lejjebb megy és esetleg módosítani kell majd az adagot :)
Nem vagyok benne egészen biztos, hogy az ismerősödnél a P57 okozta a panaszokat. Úgy gondolom, hogy napi 1 kapszulától nem kéne panaszoknak lenni. Ha kettőt szed, csökkentse egyre, tesztelni kéne. Lehet, hogy a radikális étrend módosítás is az oko közt van.
Én is napi egy kapszulát szedek,nem is mernék többet,mivel nekem is magas szokott lenni a vérnyomásom.Az ismerősöm is csak egyet szed/szedett naponta.Nekem most a wc-re menetellel vannak gondjaim,hogy nagyon ritkult a dolog.:)
Arra gondoltam,hogy esténként beveszek egy szűztea kapszulát,mert az máskor meghozta a hatást,csak nem tudom a Hoodia-val együtt szedve nem e lesz tőle valami baj.
Nos, igen... erre én is számítottam, így is történt. Ezelőtt minden reggel el tudtam intézni, amit kellett, mostanság 2-3 naponta kb. Persze ebben az is benne van, hogy jóval kevesebb anyagot juttatok az emésztőrendszerembe. Tehát "összevárja" azt a mennyiséget, ami üríthető. Mivel szorulásról nem beszélhetek, nem jutott eszembe, hogy valamivel "megsegítsem" a bél passzázst.
Nem gondolom, hogy összeveszne a szűztea kapszulával, a Hoodia támadáspontja nem a gyomor-bél rendszer.
Kicsit későn írok, de én is most próbáltam ki, 2hete szedem, eddig bevált.
viszont érdekelne h van-e vki aki emellett fogamzásgátlót is szedett? és milyen tapasztalatai vannak/voltak? mert a nőgyógyászom tett egy olyan megjegyzést, hogy talán ez gyengítheti a fogamzásgátló hatását..
kedves kérdező.mik a mostani tapasztalatok?hatásos?érzel valami mellékhatást?
Én most szándékozok venni,ezért kérdezem.
Én is nagyon kíváncsi lennék a folytatásra, írj légyszi kérdező!
Ha valami folytán abba is hagytad, akkor is írd le kérlek az addigi tapasztalataidat!
Köszi!
De jó ezeket olvasni!!!!
Ma vettem a pingvin patikában 2999-ért akciósan, és már nagyon várom a hatását!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!