Az UKKO tea tényleg hatásos?
A fogyás könnyű, elég jól lehet kordában tartani, még előre tervezni is vele.
Számold ki, mennyit kell enned, tartsd be, sportolj valamit.
Minek kellenek ezek a teák?? Semmit nem érnek, és tökéletesen elég tea nélkül is az, ha betartod a fentieket.
1# "Az ételfüggőség és egyéb evészavarok hogyan kapcsolódnak most ide? :D"
Ezek a dolgok úgy jönnek ide, hogy kapásból nekiálltál vagdalkozni az első válaszodban, hogy az emberek nem akarnak keményen dolgozni blablabla, miközben a kérdező nem azt írta, hogy a teaivással kívánja kiváltani a diétát és a testmozgást, ami nyilvánvaló, hogy minden normális fogyókúra megoldókulcsa! Nincs másik módszer, ezt senki nem állította. Viszont adott esetben akár étvágyat is csökkenthet vagy a teaivás szertartásos jellege miatt talán kiválthatja vagy csökkentheti a nassolást, de lehet placebo is, a lényeg, hogy segíthet és nem kell véres pofával azt fröcsögni, hogy egy 0 szar, csak azért mert ez egy kiegészítő dolog és nem a fő megoldás.
Gratulálok a fogyásodhoz, de látható, hogy nem ástál az elhízásod lelki tényezőjének a mélyére - a kövéreknek nincs önuralma kijelentés megállja a helyét, de ennek oka van, nem úgy van az, hogy az elhízott emberek egytől egyig az "önuralomért felelős gén" nélkül születnek.
Senki sem beszélt body positivity-ről sem, sem kifogásokról... Ráprojektáltad a kérdezőre, hogy nem hajlandó diétázni és mozogni, miközben egy, az éhséget potenciálisan csökkentő teáról kérdezett. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy te gyűlölöd az elhízott embereket, mert ehhez az állapothoz kritika nélkül restséget és kontrollvesztést társítasz. Ennek a kivetített vádaskodásnak szerintem köze lehet az önmagadhoz, testedhez fűződő viszonyodhoz. Ezt érdemes lenne számodra feldolgozni.
#2-es voltam.
12#
Nem tudom, számomra az a logikus a kérdésben, hogy a kérdező mindenféle munka nélkül csodadiétákkal és csoda teákkal ki akarja váltani azt, amitől tényleg fogyni lehetne: kalóriadeficit.
Sajnos, vagy nem sajnos, de be kell látni, hogy az emberek többsége nem hajlandó tenni semmit egy cél érdekében és ahelyett, hogy energiát fektetnének valamibe meg sem próbálják, hanem azonnal kiskaput keresnek. (jelent esetben ez a tea, de lehetne zsírégető tabletta is, bármi).
Nem, nem gyűlölöm az elhízott embereket. Én lennék az utolsó, aki az alapján ítél meg valakit, hogy kövér. Voltam én is azon az oldalt.
Azokat az embereket gyűlölöm, akik egy teától vagy zsírégető tablettától várják a csodát de ha dolgozni kellene az eredményért az már nem tetszik nekik és tudományt meghazudtolva találják ki azt, hogy "hát de nekem a kalóriadeficit nem működik". Valóban egy kicsit elkanyarodtam az előző válaszomban a témától és ez nem a kérdezőre irányult elsősorban.
De, kíváncsiságból: Kérdező: Hány hete diétázol? Mit teszel annak érdekében, hogy lefogyj? Tényleg érdekel, hátha én tévedek, és valóban keményen dolgozol. :)
Idézve a hivatalos oldalt, az összetevők:
"zöld tea
mate tea
fahéj
gyömbér
fodormenta
kapor
koriander mag"
Csekélyke 5ezer forintért havonta. Vsgy persze vehetsz 6 havit,n13 ezerért.
1.ezekben melyik a "zsírégető fűszer"?? Segítek, nem létezik ilyen, se ezek, se bármi más növény.
2. Ha ki akarod próbálni minden józan ész ellenére, akkor miért nem veszel kábé 500 forintért ezekből a növényekből, és főzöd le magad?
Akkora bullshit átbszás ez, mint ide Buda, de toljátok csak.
Nekem a sima zöld tea, kevés citrommal, jól behűtve is nagyon hatásos.
Evés előtt fél órával iszom egy pohárral. Illetve, ha igazából nem vagyok éhes, és nem is kellene ennem, csak rámjön az "úgy ennék valamit" érzés, akkor is egy nagy pohár segít ezt leküzdeni.
Nyilván ez mellett heti 4 edzésem van, és 1600-1700 kalóriát tartok, szóval nem a TEÁTÓL fogyok, hanem a tea SEGÍT abban, hogy tartsam az étrendemet.
De szerintem a kérdező is ezt kérdezte... hogy a tea SEGÍT-e.
Valószínűleg segít, de szerintem ugyanígy segítene, ha simán vennél egy jó minőségű, nem filteres, hanem szálas vagy por zöld teát, és kipróbálnád.
Olcsóbb is lenne.
Az teljesen normális, ha valaki úgy akar fogyni, hogy valami segítségével kevesebb kalóriát visz be és mellette nem szenved. Nem kell bántani a kérdezőt. Szeretné enni a kedvenceit és mellette fogyni. Nem mindenkinek megy a csirke salival, vagy hasonló kaják, amik kevés kcal tartalmúak.
Én is néztem ezt a teát, de nem próbáltam még. Én fibershaket iszom. Ez eltelít 3-5 órára és 200 kcal alatt van. Van olyan íz, ami 116 kcal és ha vízzel iszod, akkor ugye annyi is marad. Szerintem ezzel nincs semmi baj, aki az árat hozza fel kifogásnak, inkább vegyem ezt, mint a chipset csokit mekit, nem? De.
Ha fibert iszom, akkor mindig ehetek valami magasabb kcallal megáldott ételt. Én amúgy nem reggelizek, munkában kb 600 kcalt eszem, ebben benne van néha a shake is. Otthon meg ehetek 1000et bármiből. De csak szenvednék, ha éhes lennék egész nap, ezért jön jól a shake. Próbáld ki, kérdező :)
Amúgy én nem sokat zabálok, hanem magas kcal tartalmú ételeket szeretek, ezért híztam meg.
"Nem kell bántani a kérdezőt. Szeretné enni a kedvenceit és mellette fogyni."
Én is szeretnék kva sok mindent, de lássuk be, ha semmit nem akar változtatni a kajáján, nem fog fogyni mindenféle hatástalan teákkal.
18-as!
Természetesen nem kell bántani, de remélem az esetlegesen bántó hozzászólások között észreveszi a lényeget! Semmilyen teától nem lehet fogyni, ebben sincs csodaszer, de nyilván fogyni fog, ha mondjuk egy fagyi HELYETT egy pohár teát iszik. Vagy a teától tele lesz a gyomra és nem kíván annyi ételt. Ez működhet bármi más teával, citromos vízzel, vagy más alacsony kcal tartalmú dologgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!