Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Az UKKO tea tényleg hatásos?

Az UKKO tea tényleg hatásos?

Figyelt kérdés
Létezik, hogy egy tea tényleg elveszi az étvágyat és így könnyebb vele a fogyás??

2023. jún. 27. 13:00
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a hozzászólását és nagyon örülök azoknak, akik megértették a kérdésem lényegét és hasznos hozzászólásukkal mi több: védelembe vétellel emelték estem fényét, jól esett igazán! :)

Úgy vélem, hogy semmiféle beszámolóval nem tartozom az életemről, de annyit elárulhatok a személyeskedő, lefitymáló, számonkérő 1-es megmondónak, hogy én is fogytam már le többször is több, mint 20 kilókat és híztam vissza duplákat és megint leküzdöttem magam és vissza és gyakorlatilag az egész életem egy örök küzdelem. Szingliként még egyszerűbb is volt diétázni (nem volt kísértés), szabadidő és akkor még egészség tornázni stb, de lerobbant családanyaként nekem már kbaszott nehéz! :(

Pontosan tudom, hogy mitől fogyok, mitől hízok, hogy mit kell tennem, hogy mit kell szenvednem, de őszintén szólva: ELFÁRADTAM, BELEFÁRADTAM!! :(

Láttam ezt a tea reklámot és hogy mennyien veszik és gondoltam, hogy mivel még ezt nem próbáltam, viszont nincs kidobnivaló pénzem, így megkérdezem, hogy SEGÍTHET-e a diétában?!

Szomorú, hogy egyesek teljesen hlyének nézik a kérdező embert! :(

Nem mindenkinek van lehetősége pszichológusra, kineziológusra stb, hogy hathatós és tartós segítséget kapjon és megszüntesse a valódi okot, így marad csak a tüneti kezelés (lefogyni, diétázni egy életen át) meg egy kbaszott tea reménye, hogy hátha mellette könnyebb a xart is betartani.

De úgy tűnik, hogy akkor ez a tea megint csak átverés, gondoltam!

Őszintén szólva eddig egy tea sem segített semmit.

De ha mégis van élő ember, akinél kipróbált ez a tea és olvassa ezen soraimat, legyen kedves már megosztani velem a tapasztalatait, köszönöm!

A 16-os válasz viszont nagyon kijózanító és úgy érzem, hogy sajnos nagyon igaza van! :(

A 17-es, 18-as ötlete nagyon jó, köszi!

A 12-es válaszolónak meg jár puszi, pacsi, ölelés! :)

Azért meglepődtem, hogy most mennyi intelligens válasz jött a kérdésemre - fejlődik a gyakori felhasználóinak színvonala!!

2023. jún. 28. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!