Az UKKO tea tényleg hatásos?
Minden ital elveszi az étvágyat. Igyál meg 1 pohár vizet étkezés előtt, és "jóllakottabbnak" fogod érezni magad.
Nincsenek csoda diéták és fogyasztószerek. Kalóriadeficit és kemény munka van.
Miért akar minden ember 0 energiabefektetéssel eredményt elérni? Kalóriadeficitben lenni, netalán mozogni, tenni is az eredményért az manapság luxus?
Én UKKO teákat fogyasztok, eddig mindegyik minőségi volt és használt, bár ezt az étvágycsökkentő teakeveréket nem próbáltam.
#1: tanuljál kicsit az ételfüggőségről meg az evészavarokról. Nem lenne ennyi kövér ember, ha annyira egyszerű lenne a fogyás, mint ahogy azt állítod. Sőt, el sem híznának az emberek.
És az ételfüggőségre meg az evés zavarra mint mentális állapotra megoldást jelent egy tea? :)
Nem az #1 vagyok.
Köszönöm az eddigi válaszokat, de leginkább olyané érdekelne, aki már kipróbálta!
Nyilván nem ettől várja az ember, hogy lefogyjon, de miért ne segíthetné a kemény munkát?!
A kérdés az, hogy ez a termék segíti-e?
2#
Az ételfüggőség és egyéb evészavarok hogyan kapcsolódnak most ide? :D
A kövér emberek azért kövér emberek, mert nincs önuralmuk és zabálnak, ennyi.
Az esetek 5%-ban pedig valóban valami betegség állhat a háttérben, de egy betegség sem létezik, amitől ne tudna valaki lefogyni, legyen az IR, vagy pajzsmirigy alulműködés.
Egy pajzsmirigy alulműködéssel rendelkező embernek is a legrosszabb esetben 30%-kal térhet el az alapanyagcseréje egy teljesen egészséges emberéhez képest. Tehát mondjuk nem 1800 kalória az alapanyagcseréje, hanem a legrosszabb esetben is 1300 kalória körül. (ez a ~30%-os differencia rettentő ritka)
De, sokkal egyszerűbb kifogások, "body positivity" és mindenféle csoda teák mögé bújni, mintsem keményen dolgozni és leadni a felesleget.
Üdv.: Az első válaszoló, aki 40kgot fogyott, és tartja a súlyát már lassan 2 és fél éve :)
Bármilyen tea fogyaszthat,ha felesleges kalóriák helyett iszod
Pl nem eszel meg egy egész 40 cms pizzát,csak két kis szeletet belőle + a tea.
Vagy a moziban nem popcornt eszel nachossal,csak a teát iszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!