Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Fogyokura de ne kelljen sokat...

Fogyokura de ne kelljen sokat koplalni tud ijet valaki?

Figyelt kérdés
2010. okt. 8. 17:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
ha eleve koplalsz.lehet hogy lefogysz.de utána ha eszel a duplája vissza jön.inkább egyél sokszor keveset.
2010. okt. 8. 17:26
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
pontosan az a jó diéta amiben nem koplal az ember. amúgy szénhidrátok csökkentése (vacsira már csak fehérje) napi 5-6 kis adag, sok zöldség, fehér hús , hal, gyümölcs, natúr joghuer, túró. fehér kenyér és a cukor kiiktatása helyette más alternatíva ha nagyon muszáj. sok víz, és napi 40 perc mozgás.
2010. okt. 8. 17:36
 3/18 anonim ***** válasza:
Ha ilyent tudna egy ember az már rég milliomos volna ,hisz mindenki így szeretne lefogyni ,hogy ne kelljen éhezni és ne kelljen keveset enni,sőt egyáltalán ne kelljen megszenvedni ,csak lefogyni.
2010. okt. 8. 17:37
 4/18 anonim ***** válasza:
30%

mindenki az evéstől várja a fogyást, közben pedig nem attól fogysz ha jó kajákat eszel, hanem ha mellette mozogsz egy csomót =>életmódváltás, és nem jön vissza.

van, akinek könnyebb sopánkodnia a génjei miatt...

2010. okt. 8. 17:56
 5/18 anonim ***** válasza:

Csak ilyent tudok, csak a hülye koplalás-mániások sose hiszik el.

Meg kell tanulni zabálás helyett étkezni (evés tempójának lassítása).

Be kell iktatni napi rendszeres 1-2 óra intenzív, fokozatosan emelkedő terhelésű mozgást (ez azért fontos, hogy ne egyből a legmegerőltetőbbel kezdje valaki, mert a testet hozzá kell szoktatni a mozgáshoz, ha valaki hirtelen erőlteti meg magát, az káros).

Meg kell találni egy egyensúlyt a táplálkozásban (miből milyen arány, mindent lehet, csak nem mindegy az arány).

2010. okt. 8. 18:15
 6/18 anonim ***** válasza:
Mozogj. Egyszerűbb és koplalásmentesebb nincs. Ja és az ilyen-olyan elnevezett fogyókúrák csak a pénz miatt lettek kitalálva, nem a két szép szemedért.
2010. okt. 8. 18:38
 7/18 Prímás Lancelot ***** válasza:
0%
a legegyszerűbb a zsírleszívás.
2010. okt. 8. 18:47
 8/18 anonim ***** válasza:
71%
Azért a 2 válasszal ezelőtti 1-2 órás edzéssel kicsit szembeállnék...Kinek van arra ideje?...Én a család mellett napi fél úrát úgy lopok el maganak.A lényeg a lényeg,h csak attól nem hízol,amit nem eszel meg,és egy kis mozgás mindenkinek kell!Cukrot,lisztet kiiktatni,rengeteg nyers zöldség,gyümölcs,napi 2-3 liter mentes víz,sovány húsok,sovány tejtermékek,és 4 után semmi.Nekem ez válik be.
2010. okt. 11. 12:02
 9/18 anonim ***** válasza:
12:02 - Mindenkinek, aki ötletesen használja ki a körülötte lévő lehetőségeket (pl. tömegközlekedés helyett séta, lift helyett lépcső, tévénézés közben torna - anyunak van haspad és szobabicikli, míg nézi a tévét, ráül és mozog, öcsémnek van súlyzója, de még speciális eszközök se kellenek, helybenfutás, felülés, hogy beakasztod a lábad valamibe...), nem edzést írtam, hanem MOZGÁST.
2010. okt. 11. 12:06
 10/18 anonim ***** válasza:
Minden jogos amit írtál... :) Így jó?Így megnyugszol?Én nem támadni akartam,csak saját magamból indultam ki.Az biztos,h mindenki a saját lehetőségeit használja ki...Ki cinikusan,gúnyosan,ki két lábbal a földön állva...
2010. okt. 11. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!