Fogyokura de ne kelljen sokat koplalni tud ijet valaki?
Figyelt kérdés
2010. okt. 8. 17:11
1/18 anonim válasza:
ha eleve koplalsz.lehet hogy lefogysz.de utána ha eszel a duplája vissza jön.inkább egyél sokszor keveset.
2/18 anonim válasza:
pontosan az a jó diéta amiben nem koplal az ember. amúgy szénhidrátok csökkentése (vacsira már csak fehérje) napi 5-6 kis adag, sok zöldség, fehér hús , hal, gyümölcs, natúr joghuer, túró. fehér kenyér és a cukor kiiktatása helyette más alternatíva ha nagyon muszáj. sok víz, és napi 40 perc mozgás.
3/18 anonim válasza:
Ha ilyent tudna egy ember az már rég milliomos volna ,hisz mindenki így szeretne lefogyni ,hogy ne kelljen éhezni és ne kelljen keveset enni,sőt egyáltalán ne kelljen megszenvedni ,csak lefogyni.
4/18 anonim válasza:
mindenki az evéstől várja a fogyást, közben pedig nem attól fogysz ha jó kajákat eszel, hanem ha mellette mozogsz egy csomót =>életmódváltás, és nem jön vissza.
van, akinek könnyebb sopánkodnia a génjei miatt...
5/18 anonim válasza:
Csak ilyent tudok, csak a hülye koplalás-mániások sose hiszik el.
Meg kell tanulni zabálás helyett étkezni (evés tempójának lassítása).
Be kell iktatni napi rendszeres 1-2 óra intenzív, fokozatosan emelkedő terhelésű mozgást (ez azért fontos, hogy ne egyből a legmegerőltetőbbel kezdje valaki, mert a testet hozzá kell szoktatni a mozgáshoz, ha valaki hirtelen erőlteti meg magát, az káros).
Meg kell találni egy egyensúlyt a táplálkozásban (miből milyen arány, mindent lehet, csak nem mindegy az arány).
6/18 anonim válasza:
Mozogj. Egyszerűbb és koplalásmentesebb nincs. Ja és az ilyen-olyan elnevezett fogyókúrák csak a pénz miatt lettek kitalálva, nem a két szép szemedért.
7/18 Prímás Lancelot válasza:
a legegyszerűbb a zsírleszívás.
8/18 anonim válasza:
Azért a 2 válasszal ezelőtti 1-2 órás edzéssel kicsit szembeállnék...Kinek van arra ideje?...Én a család mellett napi fél úrát úgy lopok el maganak.A lényeg a lényeg,h csak attól nem hízol,amit nem eszel meg,és egy kis mozgás mindenkinek kell!Cukrot,lisztet kiiktatni,rengeteg nyers zöldség,gyümölcs,napi 2-3 liter mentes víz,sovány húsok,sovány tejtermékek,és 4 után semmi.Nekem ez válik be.
9/18 anonim válasza:
12:02 - Mindenkinek, aki ötletesen használja ki a körülötte lévő lehetőségeket (pl. tömegközlekedés helyett séta, lift helyett lépcső, tévénézés közben torna - anyunak van haspad és szobabicikli, míg nézi a tévét, ráül és mozog, öcsémnek van súlyzója, de még speciális eszközök se kellenek, helybenfutás, felülés, hogy beakasztod a lábad valamibe...), nem edzést írtam, hanem MOZGÁST.
10/18 anonim válasza:
Minden jogos amit írtál... :) Így jó?Így megnyugszol?Én nem támadni akartam,csak saját magamból indultam ki.Az biztos,h mindenki a saját lehetőségeit használja ki...Ki cinikusan,gúnyosan,ki két lábbal a földön állva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!