Fogyást elősegítő teák?
Figyelt kérdés
2022. okt. 31. 23:09
1/16 anonim válasza:
Nem léteznek. Kalóriadeficit, más esélyed nincs.
2/16 A kérdező kommentje:
Uhhh! Próbálok oda figyelni rá,már csak a gyomrom miatt is,de jó lenne ha létezne egy kis plusz segítség is :)
2022. okt. 31. 23:13
3/16 anonim válasza:
Plusz segítségnek a kaloriadeficitet tartani, valami sport
4/16 A kérdező kommentje:
Igen arra is gondoltam,panelba lakom,ugralgatni nem nagyon akarok,nehogy szóljanak! A jogára gondoltam ha egyáltalán az segít valamit?!
2022. okt. 31. 23:33
5/16 anonim válasza:
A jóga egy remek mozgásforma. Kalóriaégetés szempontjából nem számottevő, de minden mozgás jobb, mint a nulla mozgás.
7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2022. okt. 31. 23:48
8/16 anonim válasza:
Egyel kevesebbet. Mindig azt mondom, ha meg birsz enni egy szelet kenyeret, akkor csak a 3/4-et edd meg. Par het mulva csak a felet. Ugyanigy minden mas kajaval is.
9/16 A kérdező kommentje:
Igen teljesen igazad van,ezt így kellene csinálni! De próbálkozom,hisz nekem is könnyebb felesleges kilók nélkül!
2022. okt. 31. 23:54
10/16 anonim válasza:
Zöld teát tudnám én is max.
Talán a fekete kávét hallottam még, amit szoktak inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!