Hogyan szabadulhatok meg az utolsó 5 kg-tól? Milyen tabletták, fogyasztószerek váltak be nektek?
Gondolom sokunk számára ismerős jelenség, hogy a fogyás elkezd stagnálni, mindannak ellenére, hogy továbbra is tartjuk a diétát...
Szigorítani már nem tudok ennél jobban a diétán, a sportolás pedig egészszégügyi okokból kifolyólag nem opció...
Ezért érdekelne, hogy milyen tapasztalataitok vannak a fogyasztószerekkel kapcsolatban? Beválnak? Ha igen, melyik? Mit ajánlanátok?
Előre is köszi! :)
Nincsenek fogyasztószerek.
Tarts egy szünetet a fogyásban, egyél szintentartó kalóriamennyiséget (legalább annyi ideig, amennyi ideig deficitet tartottál), de ide csak fokozatosan gyere fel. Hagyj időt a szervezetednek, hogy megszokja a jelenlegi helyzetet és megpihenjen. Utána indulj neki az "utolsó" 5 kilónak, bármit is jelentsen ez - lehet, hogy már csak te gondolod úgy, hogy kellene ennyi, valójában pedig már nem.
Milyen egészségügyi ok van, hogy a sport nem opció?
Már napi egy óra sétával is lehet nagyon sokat elérni!
Ahogy fentebb írtál, ha nem sportolhatsz, akkor sétálj. Ha nem tudsz kimenni, yt-on vannak sétálós edzések. Semmi őrültség, ugrálás, csak helyben sétálás, meg mindenféle láb,meg kéz emelgetések. Bármilyen mozgás segít a fogyásban.
Egyébként én sem hiszem, hogy van olyan betegség, ami miatt egyáltalán nem lehet sportolni semmit, maximum 1-2 oltári ritka betegség. Ha ez a helyzet, az sajnálatos, de a séta akkor is opció.
Fogyasztószerek pedig nincsenek. Amit ilyen néven árulnak, az vagy fosat, vagy illedális drog, vagy nem csinál remmit, csak csökkenti a pénztárcádat.
Csak a türelem. Nem diéta kell, hanem életmódváltás.
Én már elértem a célom, túl is mentem rajta, és már jó fél éve tartom a súlyom. Semmit nem változtattam az étrendemen, kivéve, hogy beiktattam egy plusz étkezést a kalóriadeficit mennyiségben, így most szintet tartok. Ezt is fokozatosan, pár hét alatt vezettem be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!