Thermo Detonator fogyasztószer mozgás+életmódváltás mellett hatásos? Mik a tapasztalatok róla?
A hülye fogyasztószer miatt majdnem nem olvastam végig, amit írtál, és csak idenyomtam vona egy 🤦🏼♀️-t.
De örülök, hogy elolvastam, mert kiderült, hogy mindent jól csinálsz, csak a súlyzós edzés hiányzik. Ezzel tudsz még alakítani, nem biztos, hogy fogynod kéne. De ha kellene is, már nehéz lesz. Nem tudom mennyi idő alatt sikerült ezt lefogynod (amúgy hatalmas gratula), de a leírtak alapján úgy gondolom, hogy helyesen csináltad, és igénybe vehetett jó pár - akár 6 - hónapot.
Ez azt jelentené, hogy már nagyon régóta vagy kalóriadeficitben, és a szervezeted ehhez alkalmazkodott, lejjebb ment az alapanyagcseréd, tehát az eddigi deficit már nem akkora.
Ha te is úgy gondolod, hogy ez így van, akkor esetleg nézz utána a fordított diétának (reverse diet), aminek nagyon röviden és leegyszerűsítve az a lényege, hogy csökkentés helyett épphogy emeled a kalóriákat, de nagyon nagyon lassan, amíg el nem éred, hogy újra normál szinten legyen az alapanyagcseréd, és újra elkezdhess egy kalóriadeficitet.
De a fogyasztószereket mindenképp hagyd ki ebből, teljesen feleslegesek, egy részük még veszélyes is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!