Milyen tablettát ajánlanátok egy teljesen kezdő eléggé túlsúlyos nőnek? 175cm és 112kg.

1. Nem tablettával kell fogyni. Nem mondom, könnyű lenne.
2. Ha van is olyan tabletta, amit extrém elhízottaknak adhatnak (te nem tartozol oda), azt orvos írja fel. Nem Dr Gyakori.

Króm, szelén, kollagén.
Nem fogyi csodaszerek de pcos esetében hasznosak

Vagy akkor már myo-inozitol, ha az nyugtat meg, hogy tablettát szedsz.
De az ilyen fogyasztószereket felejtsd el, pénzkidobós kamu mind, és az még a jobbik eset, ha nincs ártalmas mellékhatása...

D vitamin. Minden embernek szedni kéne. Egészsegeseknek is.
A fogyás 80 százaléka a diétán és sporton múlik. Esetedben 20 százalék ha van a pcos-re jól beállított gyógyszered és 60 százalék a diéta-sport.
Kb 10 az alváson, folyadékfogyasztáso
Kb 10 a stresszen, egyéni genetikai és hormonális tényezőkön, mentális állapoton.
Semmi tabletta nincs ami mozgás-sport mellett segíthet. A rosttabletta tud hatékony lenni mert a rost eltelít és az ember kevésbé éhes. Viszont ha jó étrendet kaosz abban garantáltan lesz elég zöldség-gyümölcs-gabona amiből bőven elegendő rostod lesz

Nekem 2 dolog segít, segített (majdnem 60 kilót fogytam), de úgy, hogy tartom az étrendemet és heti 4x sportolok:
1. Edzés után megiszok egy fehérjeturmixot, NEM azért hogy ettől nő az izom :), hanem elveszi azt a nagy éhséget, ami rámjön edzés után, és nem zabálom ki a hűtőt,
2. Vagy egy evőkanál lenmagpehlyhet, vagy 1 evőkanál útifűmaghéjat elkeverek kb. másfél deci vízben, megiszom, és rá még egy pohár víz. Napi 1-2 alkalommal szoktam ezt, evés előtt fél-egy órával. Kevésbé vagyok éhes, kevesebbet eszem utána.
Szerintem ezeket (ha nem sportolsz intenzívebben, akkor inkább a 2. számút) te is kipróbálhatod, ugyan nem tabletta, de nem is kerül sokba, meg hasznos is.

Multivitamin + zöld tea + rengeteg víz + kalóriadeficit + minél több séta = fogyás. Esetleg a zöld teán kívül még mehet kávé, ha azt tapasztalatod, hogy jó hatással van rád.
A testünk úgy néz ki, mint amit elvárunk tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!