Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Milyen tablettát ajánlanátok...

Milyen tablettát ajánlanátok egy teljesen kezdő eléggé túlsúlyos nőnek? 175cm és 112kg.

Figyelt kérdés
Nyilván nem ettől várom a csodát. Dietetikus által felírt étkezéseket fogok követni és mozgást is elkezdem, de csak fokozatosan. Mit ajánlanátok mellé? Hozzá teszem PCOS hormonális problémám van így ez mellett még nehezebb most fogynom, de nem adom fel
febr. 4. 00:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%

1. Nem tablettával kell fogyni. Nem mondom, könnyű lenne.

2. Ha van is olyan tabletta, amit extrém elhízottaknak adhatnak (te nem tartozol oda), azt orvos írja fel. Nem Dr Gyakori.

febr. 4. 00:13
 2/13 A kérdező kommentje:
Mint leírtam nem a tablettától várom a csodát. Kiegészítőt keresek csakis semmilyen más dolgot nem. Csak ami a diéta és a sport mellett jót tesz :)
febr. 4. 03:13
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
C vitamin. Szívesen.
febr. 4. 07:10
 4/13 anonim ***** válasza:
91%

Króm, szelén, kollagén.

Nem fogyi csodaszerek de pcos esetében hasznosak

febr. 4. 07:36
 5/13 anonim ***** válasza:
87%

Vagy akkor már myo-inozitol, ha az nyugtat meg, hogy tablettát szedsz.

De az ilyen fogyasztószereket felejtsd el, pénzkidobós kamu mind, és az még a jobbik eset, ha nincs ártalmas mellékhatása...

febr. 4. 07:54
 6/13 anonim ***** válasza:
84%

D vitamin. Minden embernek szedni kéne. Egészsegeseknek is.

A fogyás 80 százaléka a diétán és sporton múlik. Esetedben 20 százalék ha van a pcos-re jól beállított gyógyszered és 60 százalék a diéta-sport.

Kb 10 az alváson, folyadékfogyasztáso

Kb 10 a stresszen, egyéni genetikai és hormonális tényezőkön, mentális állapoton.

Semmi tabletta nincs ami mozgás-sport mellett segíthet. A rosttabletta tud hatékony lenni mert a rost eltelít és az ember kevésbé éhes. Viszont ha jó étrendet kaosz abban garantáltan lesz elég zöldség-gyümölcs-gabona amiből bőven elegendő rostod lesz

febr. 4. 09:40
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 2 dolog segít, segített (majdnem 60 kilót fogytam), de úgy, hogy tartom az étrendemet és heti 4x sportolok:

1. Edzés után megiszok egy fehérjeturmixot, NEM azért hogy ettől nő az izom :), hanem elveszi azt a nagy éhséget, ami rámjön edzés után, és nem zabálom ki a hűtőt,

2. Vagy egy evőkanál lenmagpehlyhet, vagy 1 evőkanál útifűmaghéjat elkeverek kb. másfél deci vízben, megiszom, és rá még egy pohár víz. Napi 1-2 alkalommal szoktam ezt, evés előtt fél-egy órával. Kevésbé vagyok éhes, kevesebbet eszem utána.

Szerintem ezeket (ha nem sportolsz intenzívebben, akkor inkább a 2. számút) te is kipróbálhatod, ugyan nem tabletta, de nem is kerül sokba, meg hasznos is.

febr. 4. 09:46
 8/13 anonim ***** válasza:
7-es: Útifűmaghéj van kapszulában is, én is azt használom. Régebben ugyan úgy ittam, ahogy Te is, de annyira nem találtam gusztusosnak, inkább kerestem más megoldást. Útifűmaghéj amúgy nagyon jó, támogatja a fogyást, pucolja a beleket, csak arra kell NAGYON odafigyelni, hogy megigyál legalább napi 2 liter folyadékot, különben épp az ellenkező hatást fogod elérni vele. Én is azért szedem, mert képtelen vagyok elegendő rostot bevinni és ez jól támogatja a beleket.
febr. 4. 13:17
 9/13 anonim válasza:
73%
A zöld tea kivonat segít a zsírégetésben és a testsúly csökkentésében.
febr. 4. 16:00
 10/13 anonim ***** válasza:
83%

Multivitamin + zöld tea + rengeteg víz + kalóriadeficit + minél több séta = fogyás. Esetleg a zöld teán kívül még mehet kávé, ha azt tapasztalatod, hogy jó hatással van rád.

A testünk úgy néz ki, mint amit elvárunk tőle.

febr. 4. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!