Calotropis gigantea (más néven madar) nevű homeopátiás gyógyszer hol kapható?
Figyelt kérdés
Ez volt a Cefamadar hatóanyaga, de az már megszűnt.#Calotropis gigantea homeopátia, fogyókúra
tegnapelőtt 09:43
1/2 anonim válasza:
Öhm... Tudod, miért szűnt meg? Én rákerestem a növényre. Erősen toxikus, főleg szájon át szedve. A nedveit mérgezett nyilakhoz, és egyéb fegyverekhez használják.
"The leaves and stem when incised yield thick milky juice. It is used as an arrow poison, cattle poison (see also Sutari), rarely for suicide and homicide and mostly an accidental poison. The milky latex sap of Calotropis gigantea is a known cause of toxic keratoconjunctivitis and reversible vision loss."
2/2 anonim válasza:
Megbizható osztrák cég, mindig innen rendelem ami itthon nem kapható.
(A legjobb cuccok ugyebár.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!