URTICA URTENS tejapasztó homeopátiás bogyót szedek tejapasztásra, viszont még így is elég sok a tejem. Ha le fejem, odaadhatom neki, vagy így már nem? 11 napos a bébi
Jelenleg elég beteg vagyok és szerintem jót tenne neki ha kapna egy kis “ellenanyagot” viszont nem tudom, hogy oda merjem-e adni neki.
Az e-lactancia szerint nyugodtan lehet homeopátiás gyógyszerek szedni és szoptatni/anyatejjel táplálni. Very Low Risk kategóriába esnek.
febr. 18. 12:43
2/28 A kérdező kommentje:
Közben eszembe jutott, hogy szedtem be neocitran kapszulát, és az mellett azt írják, hogy nem lehet szoptatni…úgyhogy sajnos ezt akkor így buktam :((
febr. 18. 12:57
3/28 anonim válasza:
Mivel a homeopátia egy nagy semmi/kamu, így egész nyugodtan.
febr. 18. 13:01
4/28 anonim válasza:
Akar a gyerek is szedhetné.
febr. 18. 13:07
5/28 anonim válasza:
Phenylephrine Hydrochloride a neocitrán hatóanyaga, ami mellett szintén lehet.
febr. 18. 13:10
6/28 anonim válasza:
A homeopátiás gyógyszerek nulla hatóanyagot tartalmaznak, konkrétan a placebo hatás érvényesül csak, tehet nyugodtan szoptathatnal. De ne tedd, ha el akarod választani a gyereket, hiszen a szoptatás stimulálja a tejtermelest
febr. 18. 13:13
7/28 anonim válasza:
Nekem ezt tejszaporításra javasolták 😅
Amúgy mintha tictacot szednél...
febr. 18. 13:15
8/28 anonim válasza:
Kérdező szinte minden gyógyszer használati utasításában az van, hogy terhesség és szoptatás alatt nem lehet beszedni.
Terhesen tényleg nem lehet, vagyis nem ajánlott a legtöbbet szedni.
Viszont a szoptatás más. Egyszerűen nem végeztek új kutatásokat a témában, de az e lactancian a hatóanyag típus szerint kategóriába tették a gyógyszereket és pár egyéb dolgot hogy milyen hatással van, tényleg szedhető vagy nem. Nyugodtan nézd meg ott a gyógyszereket, amiket szedned kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!