Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptathatok homeopátiás...

Szoptathatok homeopátiás gyógyszer mellett?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

URTICA URTENS tejapasztó homeopátiás bogyót szedek tejapasztásra, viszont még így is elég sok a tejem. Ha le fejem, odaadhatom neki, vagy így már nem? 11 napos a bébi

Jelenleg elég beteg vagyok és szerintem jót tenne neki ha kapna egy kis “ellenanyagot” viszont nem tudom, hogy oda merjem-e adni neki.

#szoptatás #tejapasztó #Urtica urtens
febr. 18. 12:39
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Szabad paracetamolt szedni szoptatás alatt. Még terhesség alatt is.
febr. 18. 15:53
 22/28 anonim ***** válasza:
97%

Paracetamolt pont szabad,még a gyóhyszertáeos és a doki szerint is.

Sőt egyik fentebb ajánlott laktációs oldal szerint

E-lactancia.org

febr. 18. 16:46
 23/28 anonim válasza:
Mivel yakorlatilag nincs hatóanyag benne nem lesz nagy baja.
ápr. 28. 12:27
 24/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod, de már sikerült el apasztani és végül nem adtam belőle neki, mert nem akartam, hogy azzal is stimulálva legyen…😊

ápr. 28. 12:29
 25/28 anonim ***** válasza:
Ettől nem lett volna stimulálva. Migrénnel folyton ezt szedtem és a baba makk egészséges.
ápr. 28. 12:34
 26/28 A kérdező kommentje:
De a mellem stimulálva lett volna, hogy termeljen tejet. Én viszont el akartam apasztani, hogy ne legyen :)
ápr. 28. 14:03
 27/28 anonim ***** válasza:
Akkor nem mindegy? Adsz neki tápszert és kész hisz úgyis elakartad apasztani.
ápr. 28. 14:29
 28/28 A kérdező kommentje:
A betegség miatt akartam neki adni a tejből, hogy legyen ellen anyaga! De ha végig olvasod a kérdés alatt levő kifejtett kérdésemet, abban leírtam! :)
ápr. 28. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!