Hogyan győzzem meg anyámat, hogy nem létezik fogyasztókapszula?
Vett egy csomópénzért mindenféle “csodaszert”. Különböző “ hírességek” javasolják, reklámozzák. Mielőtt bevágja a táblacsokit, megeszik egy marékkal. Az ajánlott adag elvileg 2 szem naponta. Aztán azt mondja, hogy nem baj mert a bogyó állítólag fogyasztó hatású. Hiába próbálom elmagyarázni neki, hogy ilyen nincs, nem hisz nekem. Ha van is, akkor az már drog és azt nyilván nem tudna beszerezni. Aztán valamelyiknap elkezdett sírni, hogy nem tud lefogyni. Szerinte mindent megpróbált, és ez genetika nála. Nagyjából 3000-3500 kalóriát eszik/iszik. Szereti az alkoholos italokat, desszerteket, kenyereket, tésztákat. Minden cukrosan, zsírosan, lisztesen eszik. A sok szénhidrát miatt ahogy elnéztem 2 óránként eszik. Nem mozog. Volt egy sérülése és gipszelve van a lába. Szerintem komoly bajok lesznek vele…. Hogy magyarázzam el neki, hogy magát betegíti?
17/L
Az okè hogy a kérdező ne oktassa ki az anyját.
De azt mondhatod neki hogy nagyon szereted és azt szeretnéd ha még sokáig élne és ahhoz ez a 120 kg nagyon sok, hogy félted nehogy baja legyen, hogy ha fogyna csinálhatnátok közös programokat.
Szerintem a legtöbb anyát ezzel meglehet venni.
Pedig létezik ilyen. A 70-80-as években volt divat.
Úgy hívják amfetamin.
Egyik ismerősöm már kipróbálta. Azt mondta egész nem kb. semmi sem evett.
Miért akarod meggyőzni? Miért szólsz bele más életébe?
Meg már bocs, hogy ezt írom de te 17 évesen akarok kioktatni a saját anyukádat?
Ha az én lányom lennél úgy felpofoznalak, hogy 2 napig éreznéd.
Amúgy meg elmondom neked, hogy ha majd le akar fogyni, akkor le fog fogyni!
#14 Végül belátta anyukád, mit kell tennie? Mi lett vele?
#15 Megvédeném a kérdezőt... Mikor akarta kioktatni az anyját? Segíteni szeretne neki, mert aggódik miatta... nem lennék a gyereked.
Ha én 160 kilóról le tudtam fogyni 70re akkor nehogy már sajnáljuk a dagadt anyádat.
Fogyjon le ha akar vagy zabáljon ha az esik neki jól.
Az a válaszoló aki meg megmondta hogy ne oktasd ki anyád annak igaza volt.
Ne szóljál bele más életébe te szaros kis 17 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!