Megkaptam a Reduslim nevű fogyasztószert. A tájékoztatón napi egy szem bevétele szerepel, a vásárlásom előtt amikor felhívtak azt mondták, hogy két kapszulát kell bevenni. Most akkor napi egyet vagy kettőt is be lehet venni 40 napos kúrakor?
Rákerestem erre a nonszenszre és atyaég... hogy lehet ennek bedőlni, de most komolyan :D Az agyam eldobom.
"Gyümölcs alfa-savak
szívódik fel a vérbe, és perceken belül
biztonságosan feloszlattja a zsírt!
A csípő szűkebbé válik, a gyomor
megfeszül, a narancsbőr és a
túlsúly elmegy."
Vagy a másik: "A kapszulák szintetizálják a glikogént, és
"jele vagyok" jelet küldenek az agynak."
De a kedvencem az előtte-utána képek a weboldalon (amit persze nem biztonságosnak ítél a böngésző, legjobb) ahol az egyik asszony egy Ladának támaszkodik egy egyértelműen 30 éves, beszkennelt fotón és az utána kép is látszódik, hogy filmtekercses fényképezővel volt lőve :D
Én a helyedben lehúznám a WC-n most azonnal, mielőtt komolyabb károkat okozol magadban. Sehol sincs feltűntetve, hogy mi is van benne igazán és nem igazán okos dolog random anyagokat bejuttatni a szervezetedbe.
Jah bocsánat, xanton van benne. Szóval ez egy ilyen antioxidáns tabletta, újracsomagolva... van belőle kb 200 fajta a helyi DMben :D Nyugodtan választd inkább azokat, kb ötöd annyiba kerülnek és hasonlóan semmit se fognak hatni a testzsírodra és a fogyásodra.
HOGYAN LEHET AZ ILYENEKNEK BEDŐLNI??!!
14 KG FOGYÁS 1 HÉT ALATT-NYILVÁNVALÓ HOGY KAMU!!!!
Szánalmas
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!