Tudtok olyan szert, ami csökkenti az éhségérzetet?
Persze hogy kell fogyasztani zsírt. Én zsírégető diétában napi 50g zsírról megyek fel 80g-ra 12-16 hét alatt. Csak nem kolbászból viszem be. :D Nem mindegy a minősége. Szőlőmag olaj, olíva olaj, lenmag, mogyoró, kesu dió, ritkán hal vagy vörös hús (olívában vagy szőlőmag olajban sütve), tojás, zsírszegény sajtok és túró (az arányaiban magas fehérjetartalom és alacsony telített zsírtartalom miatt), mandula, pisztácia.
Az előző hozzászólásomban a rossz minőségű ételek alatt nem a zsíros ételeket értettem, hanem a rossz minőségű ételeket és a magas glikémiás indexű kajákat (melyek sokszor kéz a kézben járnak). Ilyenek a finomított lisztből készült péktermékek, mindenféle édesség, mindenféle üdítő, 100% gyümölcslevek, és mindenféle telített zsírt tartalmazó étel. A grillkolbász is ilyen, sőt ha nem telítetlen zsírral van dúsítva, fokozottan ilyen. A telített zsírsav fokozza az érszűkület és a szívproblémák kialakulását, valamint nagyban növeli a hasűri zsírtartalmat, ami hosszú távon az összes szerv funkcionalitását csökkenti minimális mértékben.
Az előbbi hozzászólásomban pont erre céloztam, hogy érszűkületet okozó ételt eszel, és szeded mellé az érszűkület tünetét értágítással enyhítő étrend kiegészítőt.
Az egyéb leírt dolgaidból meg az jön le, hogy teljes mértékben elvesztél a részletekben. Egy jó minőségű, személyre és étrendhez igazított multivitamin készítmény és a normális táplálkozás bőven elég az egészséges szervezet fenntartásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!