Tudtok olyan szert, ami csökkenti az éhségérzetet?
Szia, nekem ami bejött, az utifűmaghéj.
Étkezés előtt fél órával egy evőkanálnyit két deci vízben elkeverni.
Ne sokáig keverd, mert zselés állagú lesz, és nehezen nyelhető le akkor már. Furcsa az állaga, és az ízét is szokni kell, de működik.
Tiszta növényi rost, megduzzad, eltelíti a gyomrot, és felgyorsítja az anyagcserét.
Sok folyadékot kell fogyasztani általában is, állítólag ha keveset iszunk, szorulást okozhat. ezt még nem tapasztalam.
Az étvágycsökkentők is nagyrészben tartalmazzák ezt. Hasonló a csiamag is.
Utifű kapható herbáriákban, Pennyben. A 25 dkg-s kb. 1.100 Ft, nálunk kettőnknek egy hétre elég.
Rengeteg további infót találsz a világhálón.
:D Jó, de én ilyen tablettákra gondoltam. Jelenleg szedek egy olyan készítményt, amiben 60 mg ginkgo biloba van és 1000 mg lecitin. Az jó a fogyáshoz?
(Nem a fogyás miatt szedem, hanem, mert jó az érrendszernek. Elméletileg az érelmeszesedés ellen jó. Tágítja az ereket, javítja a szervek és a szövetek vérellátását, meg ilyenek. Az idegrendszer, idegek vérellátását fokozza. Nincsen ilyen problémám, de megelőzési céllal szedem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!