Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Tudtok olyan szert, ami...

Tudtok olyan szert, ami csökkenti az éhségérzetet?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 22. 22:59
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
63%
#7 nem vattacukor (az elolvad folyadékban, ha nem tudnád). vattát esznek. de ezt ne reklámozzuk légyszi, mert azon kívül, hogy becsapod a gyomrodat és az agyadat (hosszú távon súlyos tápanyaghiányhoz és alultápláltsághoz vezet), a beleidnek sem lesz jót egy áthaladó emészthetetlen cellulózcsomó.
2020. ápr. 23. 11:01
 12/37 anonim ***** válasza:
36%

A zsírégetőkben vannak olyan összetevők, amelyek gátolják az éhségérzetet, illetve kibírhatóvá teszik a visszavett kalóriát.

Nézegess Scitec vagy Biotech zsírégetőkről véleményeket és biztos találsz olyat, ami hatékony.

2020. ápr. 23. 11:06
 13/37 anonim ***** válasza:
77%
Kaja.
2020. ápr. 23. 11:51
 14/37 anonim ***** válasza:
81%
13-as zseniális! hogy ez eddig senkinek nem jutott eszébe! :D)))
2020. ápr. 23. 11:58
 15/37 anonim ***** válasza:
28%
Adipex retard. Régen nagyon jól működött, nem is lehetett recept nélkül kapni még külföldön sem, de a mostani meg nem hat annyira jól. Vagy én változtam meg.
2020. ápr. 23. 12:29
 16/37 anonim ***** válasza:
72%

Szer nincs ,elgalábbis olyan ami nem tesz tönkre biztos nincs.

Egyenletesen kell tartani az inzulinszintet , lassan felszívódó ch,van akinél az jön be ha eleve kevés ch-t fogyaszt és több zsírt . Én évek óta így eszem,és soha nincs falásrohamom ,vagy nassolhatnékom.

Ezen kívül amit még tudok javasolni ,hogy sok rostot, zöldségeket fogyassz .

Persze ha azért vagy éhes,mert koplalsz , vagy keveset eszel az teljesen normális éhség,és enni kell többet .

Ha csak unalmadban ,pótcselekvésként eszel akkor pedig akaraterő a megoldás.

2020. ápr. 23. 13:12
 17/37 anonim ***** válasza:
85%
Nálam érthetetlen módon a földimogyorós kukoricapuffancs volt az éhségeltüntető, máig nem értem, hogyan működhetett. Pár éve éhes voltam, de ment a busz, így bekaptam pár szemet, aztán el is múlt az éhségem késő délutánig. Nem egyszeri eset volt, s logikát sem látok benne, mivel elég magas GI-sze lehet.
2020. ápr. 23. 13:32
 18/37 anonim ***** válasza:
62%
Ha megéhezel ne a hűtő felé vedd az utat, hanem dobd le magadról a textilt és nézegesd magad 1-2 percig a tükörben 😁
2020. ápr. 24. 09:45
 19/37 balkalolka válasza:
23%
Éhségérzetet csökkentő szer pl. a heroin, az amfetamin és a kokain. Egyik sem javasolt.
2020. ápr. 24. 10:56
 20/37 A kérdező kommentje:
Jelenleg ilyen cukormentes narancsízű szörpöt használok. Valamennyire hat.
2020. ápr. 24. 11:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!