L-carnitine. Jól gondolom ezt?
Figyelt kérdés
Olvastam hogy az L-carnitine-től jobban bírom az edzést és később fáradok. Olyan szempontból így hozzájárulhat a fogyáshoz, hogy tovább bírom a futást, így több kalóriát égetek el? És mennyivel bírnám tovább?2019. dec. 20. 08:06
1/7 anonim válasza:
Alkatfüggő, de tényleg segít az edzésben
2/7 anonim válasza:
Nekem semmit nem ért, ugyanannyit és ugyanúgy bírtam vele mint nélküle. Nekem pénzkidobás volt. De valaki állítja, hogy neki használ. Próbáld ki aztán meglátod.
3/7 anonim válasza:
Felesleges ilyenekre pocsékolnod a pénzed. Agyban dől el az egész.
Ha rendszeresen edzel jobb lesz az állóképességed, mert hozzászokik a szervezeted.
4/7 anonim válasza:
#2, én kávé helyett iszom, mert 1) nem ihatok koffeint 2) amíg ihattam kávét, addig semmi hatása nem volt (értsd, este 23:30 kor megittam 6 adagos eszpresszót némi tejjel és aludtam utána, mint a bunda)
5/7 anonim válasza:
Nekem nem vállt be, vagy ha mégis, akkorse olyan nagyon, hogy megérje azt a sok pénzt amibe kerül. Annyira nem látványos. Meg valahol azt olvastam, hogy ha túladagolod akkor büzt árasztassz tőle. Nem tudom hogy igaz e. Próbáld ki de csodát ne várj
6/7 Brandon41 válasza:
Az L-karnitinnek sok más jótékony hatása van.
7/7 anonim válasza:
A mitokondriumokban bontja a zsirt! Ez valòban műkődik!
Rolam szakad a viz edzes kozben ha hasznalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!