Kinek mi a vélemyénye az L- carnitine fogyasztó hatásáról?
nem a tabletatol fogysz. kitolja valamennyire a teljesitmenyed hatarat es esetleg segithet a zsir elsodleges lebontasaban. 3 honapig szedtem.
nalam ami bevalt az a lipotropikus keszitmenyek. bar mozgas es dieta nelkul nem hasznos az sem.
Szerintem jó, viszont én a folyadékot javaslom. Csak akkor van értelme, ha utána edzesz is, máskülönben nem fog hatni, erről kutatásokat is végeztek. Érdekes kis vegyület amúgy az L-Carnitine. Ha csak beszeded, de nem mozogsz, akkor kipisiled, semmi nem fog történni, ha viszont edzel, akkor ad egy kis energiát, és szénhidrát/fehérje égetés helyett segít a szervezetnek abban, hogy a zsírmolekulákat égesse elsőnek. Ez azért fontos, mert a szervezet elsőként mindig a szénhidrátot majd a fehérjét égeti, és csak utána a zsírt, mivel a zsír tulajdonképpen a szervezet "raktára". Ez az anyag csupán felcseréli a folyamatot, tehát többnyire zsírt fogsz égetni elsőként + szénhidrátot (nem, szénhidrát égetéstől még nem fogsz). Ez persze nagyon lassú folyamat ám, tehát nem az van, hogy 1-2 hét után már -20 kiló és full izom. Adj neki 2-3 hónapot, és utána már szépen látszódik a folyamat. :)
Utolsó gondolat: olyat használj (ha folyadékosat veszel, amit szerintem a legjobb a felszívódás miatt), hogy LEGALÁBB 1000mg legyen egy adagban. Én 2500-asat szoktam annó használni, nagyon jó volt. Mellékhatása pedig nincsen, csak izzadni fogsz, mint egy ló. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!