Adipexből egy levél (10szem) is hatásos ha csak 6kg feleslegem van? Könnyebben leadom vele? Remélem nem feleslegesen vettem meg
Figyelt kérdés
mellette mozgok is azért, nem csak agyógyszertől várok csodát2010. júl. 12. 10:42
21/21 anonim válasza:
Az Adipex tabletta nincs kitiltva forgalomból, csupán nincs törzskönyvezve, bármely háziorvos felírhatja. Egyébként én kipróbáltam és hatékony, elmúlt a farkasétvágyam...- 6kg/hónap. Nem is drága..Az Adipex az étvágyközpontra ható gyógyszer(gyakorlatilag blokkolja az éhségközpontot) drasztikusan csökkenti az éhségérzetet, gyorsítja az anyagcserét, emeli a pulzusszámot, ezáltal készteti a szervezetet a zsírégetésre. Gyakorlatilag a pulzusszám megemelkedésével egy olyan állapot jön létre mintha épp sport közben lenne az ember, így a retard hatásnak köszönhetően egész nap folyamatos a zsírégetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!