Adipexből egy levél (10szem) is hatásos ha csak 6kg feleslegem van? Könnyebben leadom vele? Remélem nem feleslegesen vettem meg
Ezt nem csak receptre adják? És van olyan orvos, aki 6 kiló miatt felírja? A mellékhatásokat olvastad?
A 6 kiló nem sok, mi lenne, ha egészségesen csinálnád? Ennél miért egyszerűbb mérgezni magad?
olyan kurv@ érdekes hogy mindenki itt annyira figyel az egészségére, nem zavar hogy 98-ban betiltották az adipexet?
De persze egyed csak, hisz kényelmesebb mint felállni nekiállni mozogni.
írtad, hogy mozgok is
minden nap lovagolok és biciklizem egy órát
nem is eszek sokat és káros kajáűt
mégis van rajtam felesleg!!mit tehetnék még??
10szembe még csak nem halok bele
Kérdésre válaszolni!!!nem szidni kérem!!!!
honnét kéne tudnom, hogy betiltották 98-ban, ha itt mindenki recept nélkül zabálja, én meg nem kerültem vele közelebbi kapcsolatba? én nem szedném be...
a kérdező megerősítést vár, de sajnos nem tudjuk megadni neki, mert hülyeséget csinál, ez van
nem tiltották be!
nálunk abioboltban kapható és nem feketén
oké, hogy nem egészséges, de 10szemtől csak nem lesz komoly bajom, de sportal meg diétával sem megy le az az 5-6 kilo
napi 2óránál meg már hova mozogjak többet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!