Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Adipexből egy levél (10szem)...

Adipexből egy levél (10szem) is hatásos ha csak 6kg feleslegem van? Könnyebben leadom vele? Remélem nem feleslegesen vettem meg

Figyelt kérdés
mellette mozgok is azért, nem csak agyógyszertől várok csodát
2010. júl. 12. 10:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
55%

sehova. max a "bioboltba" adipexért...

Nézzél már legalább utána neten....

Én is rendeltem fehérjeturmixit hivatalos biotech beszállítótól és megkérdezte esetleg nem kell e mellé adipex....ennyit a nem feketéről.

6 kilótól aktívabb pluszmozgossál ( az eddigin felül), és erős diétával főleg nyáron akár másfél hónap alatt meg lehet szabadulni 6 kilótól.

Én egy év alatt fogytam le 22 kilót mozgással némi fehérjeturmix-szal kiegészítve, nem pedig adipex-szel és társaival.

De hát mondom, kényelmesebb, mint felállni

2010. júl. 12. 13:42
 12/21 A kérdező kommentje:

"kényelmesebb mint felállni"

már bocs de a napi 2óra aktiv mozgásom után írod, hogy lusta lennék?

emmellett napi 8 órában dolgozom, még jó, hogy nem csak a fogyókúrának szentelem az életem ...

2010. júl. 12. 13:49
 13/21 A kérdező kommentje:

a diétámat sem tudom már szigorúbbra venni

mai kajám pl:

reggeli tojásrántotta 2 tojásból plusz saláta(paradicsom, zöldhagyma, paprika, uborka)

ebéd: pulykamell karfiollal

uzsi: gyümölcs saláta

vacsi: szardinia zöldséggel

mit kéne még tennem ha ez sem vált be, vagyis igen, mert leadtam már így pár kilot

de több mint fél éve semmi változás, és nem azért mert izmosabb lennék

2010. júl. 12. 13:52
 14/21 A kérdező kommentje:

szóval lejjebb az istenért nem megy a súlyom, és nem értem miért

holott jól csinálom elvileg a fogyózást :(

ezért gondoltam adipexra 5kilo meg még biztos vasn rajtam

2010. júl. 12. 13:53
 15/21 anonim ***** válasza:
68%

Ha ilyen kaja és sport mellett nem fogysz, akkor vagy elérted a normál súlyodat és irreális álmokat kergetsz, vagy ha valóban van rajtad még felesleg, meg kell nézetni, miért nem megy le (cukor, pajzsmirigy, fog.gátló).

De... arra gondoltál, mi van ha eléred a kívánt súlyt, abbahagyod a tablettát meg a diétát?

Mert én megmondom, mi lesz: visszahízod. Ha nem természetesen megy le, mindig ez a vége.

Úgyhogy tök fölösleges beszedned a tablettákat.

Utánanéztem: Az Adipex retard Magyarországon nincs betiltva, csupán nincs törzskönyvezve ezért nem kapható, de bármelyik háziorvos (már amelyik hajlandó utána nézni a nemzetközi gyógyszerkönyvben hogy mi is ez) felírhatja a receptet és azokban az EU tagállamokban ahol törzskönyvezve van egyszerűen ki lehet váltani a gyógyszertárban.

Nem gyógynövény, nem táplálék kiegészítő, GYÓGYSZER!!

Én tutira nem kísérleteznék magamon. Ha netán mellékhatása lesz, bemész a kórházba, és elmondod, hogy illegálisan beszereztél nem törzskönyvezett gyógyszert? Erre gondoltál? Vagy csendben megvárod, míg meghalsz? Vagy nem árulod el, hagyod, hogy vizsgálgassanak, mi bajod lehet, amíg ki nem mutatják, mit szedtél be?

Ráadásul: ha Magyarországon nem lehet kapni legálisan, honnan tudod, honnan van illegálisan? Lehet, hogy valami hamisítványt kaptál.

2010. júl. 12. 14:17
 16/21 anonim ***** válasza:

és arra esetleg gondoltál már, hogy a lovaglással és biciklizéssel izmosodtál, és azért nem változik a súlyod?

ne a mérlegből indulj ki, hidd el, hogy az eléggé csalóka! ráadásul ha sokat nézegeted a mérleget, akkor még a kedved is elmegy a fogyókúrától, főleg ha a kilók nem változtak. azt nézd, hogyan mennek rád a ruhák, és változott-e az alakod. (én pl. május vége óta 1kg-t fogytam csak a mérleg szerint, viszont mégis vékonyodtam elég sokat.)

nem írtad, mióta fogyózól, de ráadásul ha csak tényleg olyan 6kg felesleg van rajtad, akkor az nehezebben fog lemenni, mintha 15kg lenne. azt is kalkuláld bele, hogy heti 0,5kg lenne a normális testsúlycsökkenés.

a kajád meg teljesen jó. ennél már tényleg ne egyél többet, mert akkor meg csak izmodból fogsz veszíteni, a zsír meg ott marad. és számítsd itt ki, mennyi kalóriát kéne bevinned egy nap ahhoz, hogy fogyj: [link]

az adipexet pedig tényleg hanyagold, lehet, csak 10db és kevésnek tűnik, de nem hülyeség, amit az előzőekben írtak, még ha némelyek nem túl kedves hangnemben is tették mindezt. :)

2010. júl. 12. 14:26
 17/21 anonim ***** válasza:

Valóban, a hamisítványokkal nagyon figyelni kell.

Ha jó áron kapsz, nem legális úton gyógyszert az 99%, hogy nem eredeti. Legtöbbször sima vitamintablettát kapsz átalakítva, hogy úgy nézzen ki mint az igazi. Rosszabb esetben pedig megpróbálják a hatóanyagokat ugyanúgy belesűríteni mint az igaziban, de ez esetben hatalmas rá az esély hogy úgy állítják össze ami akár meg is ölhet.

Ha gyógyszert veszel, vagy patikában vedd, vagy olyan embertől szerezd aki hiteles papírt tud felmutatni hogy honnét van a termék. És még ezután magad is nézz utána, hogy valóban jó gyógyszert kaptál-e.

Nagyon csúnya történeteket tudnék mesélni, hogy mekkora csalások, átverések vannak a gyógyszeriparban.

2010. júl. 12. 14:29
 18/21 anonim ***** válasza:
egyébként 10 szem bogyótól ne várj csodát. véleméynem szerint semmit nem fog érni. amúgy meg az utolsó kilók leadása mindig a legnehezebb. én is sokáig úgy voltam,hogy hiába sportoltam sokat és figyeltem az evésre, nem ment le az utolsó 3 kiló. aztán elkezdtem egy kicsit többet enni, persze ugyanúgy sport mellett és elkezdett lemenni.lehet hogy túl keveset eszel azért ragaszkodik a szervezeted az utolsó kilókhoz.
2010. júl. 12. 16:54
 19/21 anonim válasza:

Figyi!Ez a bogyó nagyon veszélyes is lehet....ha mégis beszeded,fél éven belül ne menj vérvételre,mert a májfunkciód kritikus értékeket fog mutatni.Egyik koleganőm szedte,11 kilót fogyott aránylag gyorsan,de....napi 2-3 órát aludt,mert ugye ez a bogyó tömény koffein...én is beszedtem 1 levéllel,néztem éjjel a plafont,nagyon car volt...igaz nem voltam fáradékony sem.De tuti méreg!!!!!

Szerintem hozzászokott a szervezeted ehez a fajta étrendhez,mozgáshoz,és ezért nem megy le az a maradék 5 kiló.Próbálj ki mást...pl:2 hetes fehérjediéta...én 6 kilót fogytam vele,pontosan betartva...neked nem lesz nehéz,ahogy elnéztem miket eszel....mellé cardio edzés.....kerékpározz napi félórát úgy,hogy 5 perc laza,majd 5 perc intenzív,(140-es pulzus)majd megint 5 perc laza....és így tovább 30-40 percet.Tuti,hogy fogyni fogsz!:-)

Ha esetleg mégsem akkor a fent írónak lesz igaza....elérted az optimális súlyodat...nincs rajtad felesleges zsír....max a beleiden.Tudtad,hogy egy 30 év körüli ember akár 5-8 kiló zsirt is cipelhet a belein,anélkül,hogy tudomása lenne róla?A Colonix tutira lepucolja és lapos lesz a hasad.Drága de megéri,használ,tapasztalat.....:-)Remélem segítségedre voltam....de inkább fogadd el magad ilyennek amilyen vagy és boldogabb leszel!

2010. júl. 16. 10:27
 20/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a nem lehülyéző válaszolóknak:)!
2010. júl. 16. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!