A Level diéta mennyire hatásos?
Nem tudom miert keres mindenki dietat, mindenkinek mas a megfelelo, en csak nehany egyszeru szabalyt tartottam be es bevalt! Koves oket te is es meglessz az eredmeny!
1. Idotol fuggoen barmit ehetsz, ez olyan mint a norbi update, de tenyleg igyvan. Szoval, ha fagylaltot szeretnel enni azt reggel tedd! Alma, hus, zoldsegek es gyumolcsok barmikor! Paradicsom, uborka, virsli nagyon bevalt vacsora nallam!
2. A mozgas a dieta igazi szive, eleget kell mozogni. Ha nem is izmositani, de kardozni, mozogni kell!
3. A gyomrot ossze kell szukiteni. egyre kevesebbet kell enni. De FOKOZATOSAN. az elso par napban marni fog a gyomrod, mivel a gyomrod tulsok gyomorsavat termel ilyenkor, de ez par nap utan elmulik vagy megszokod(ezt a mai napig nem tudom eldonteni)
Korulbelul ezeket a szabalyokat kovettem es 1 ev alatt 100rol 65re fogytam nekem bevaltak! remelem hasznos volt a tanacsom! ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!