Taposással vékonyodik a comb? Még milyen testrészekre hatásos?
Figyelt kérdés
Napi 30 percet taposok- 2000 taposást jelent méri a gépem :)
Nem olyan vastag a combom, kicsit szeretném vékonyítani és formásítani. Én úgy érzem, hogy mindenemet átmozgat, a víz folyik rólam. A taposás, szerintem nagyon hasonló a futáshoz. Szerintetek?
2010. júl. 10. 20:45
1/2 anonim válasza:
Én két éve csináltam rendszeresen (volt a koliban kondi :D), és sokat vékonyodott a lábam.
2/2 anonim válasza:
ha hájasabb típus vagy(ne vedd sértésnek) akkor előszőr azt dolgozod le ,vagy másképp fejezzem kimagam a narancsbőr megelőzését is elősegíti,attól függ hoyg milyen intenzítással csinálod és milyen gyakran,mert sokszori használata után(2-3 hónap után izommá fog átalakulni)
remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!