Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen HATÁSOS tornák vannak...

Milyen HATÁSOS tornák vannak ezekre a testrészekre comb, kar, csipő?

Figyelt kérdés
Fogyókúrázok és mellé napi szinten 1 órát sétálok közbe néhányszor futok. De az uszógumim sehogyse akar eltünni. Tudtok ezekre a testrészekre tornát hogy hamarabb lemenjen az a pár kg?comb,kar,csipő. Köszi a válaszokat.
2010. jan. 27. 07:04
 1/5 A kérdező kommentje:
De leginkább a comb és a kar tornák érdekelnének.
2010. jan. 27. 07:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Combra a legjobb a futás!! De ha nincs rá lehetőséged vagy kedved akkor feltétlenül szerezz be egy Rubint Réka dvd-t.Nagyon hatásosak a comb gyakorlatai.De ha ez sem megy akkor csinálj sok guggolást és kitörést,magas ismétlés számmal.

Karra szintén jó RR főleg abban a 3x30 perc-ből a felsőtest.Én is azzal vékonyítottam és formáltam a karom.

De jó az is ha kézi súlyzót vagy ásványvizes palackot megfogsz és síelésszerü mozdulatokat csinálsz ez is hatékony rá:))

Remélem tudtam segíteni:)

Sok sikert és kitartást:))

2010. jan. 27. 10:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha a táplálkozásod megfelelő lenne, akkor lemenne a zsír. Valamit nagyon rosszul csinálsz. Hányszor eszel egy nap és mit?
2010. jan. 27. 14:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Rubint Réka!!

Nagyon kemény, de tök jó, vedd meg vagy töltsd le innen barbara-dvd.blogspot.com

2010. jan. 27. 14:45
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Futás! én már az első 1órás futásom után láttam az eredményt,persze nem zabáltam mellé big mac-et
2010. jan. 27. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!